Eurovision 2022 Τελικός: Ισπανία: Ξεσήκωσε το Pala Olympico με το εκρηκτικό της ταπεραμέντο η Chanel
EUROVISION TV
Eurovision

Eurovision 2022 Τελικός: Ισπανία: Ξεσήκωσε το Pala Olympico με το εκρηκτικό της ταπεραμέντο η Chanel

Eurovision 2022 Τελικός: Με την εκρηκτική Chanel Terrero Martínez κατεβαίνει φέτος η Ισπανία στον διαγωνισμό της Eurovision και η αλήθεια είναι πως η εντυπωσιακή παρουσία της, ξεσήκωσε το Pala Olympico στο Τορίνο! 

Αν και εκπροσωπεί την Ισπανία φέτος η Chanel Terrero Martínez, έχει καθαρόαιμο λατινικό ταπεραμέντο αφού έχει γεννηθεί στην Αβάνα της Κούβας.

Η 31χρονη τραγουδίστρια ερμήνευσε στη σκηνή του Pala Olympico το SloMo, ένα πολύ ρυθμικό κομμάτι που φρόντισαν όλοι όσοι αποτελούν την αποστολή της Ισπανίας να χορέψουν όλοι όσοι θα το άκουγαν. Μπορεί για κάποιους η Chanel να "έκλεψε" πολλά στοιχεία από τη δική μας Ελένη Φουρέιρα και το Fuego το 2018 τόσο στα ρούχα όσο και στα χορευτικά, όμως η ίδια σε συνέντευξή της στο gossip-tv πριν από μερικές μέρες, απάντησε για την ομοιότητα που βρίσκουν κάποιοι: «Δεν με πειράζει να με συγκρίνουν με τη Φουρέιρα».

Σε ό,τι αφορά την εμφάνιση της Ισπανίδας εκπροσώπου, στην αρχή την είδαμε με 3 χορευτές στη σκηνή και όταν έφυγαν, έμεινε με 2 χορεύτριες. Όλοι μαζί επιστρέφουν στη σκηνή και χορεύουν με την Chanel. Η χορογραφία έχει απότομες ρυθμικές κινήσεις και σε κάποια στιγμή οι χορευτές βγάζουν το σακάκι της τραγουδίστριας η οποία στη συνέχεια εμφανίζει να κρατάει μία κόκκινη βεντάλια. Σε ό,τι αφορά τα εφέ φωτός ένα ρυθμικό αναβόσβησμα στο ρεφρέν χάρισε ένα εντυπωσιακό θέαμα.

Η Chanel από μικρή άρχισε να ασχολείται με τον καλλιτεχνικό χώρο και μάλιστα έχει στο βιογραφικό της πολύ μεγάλες συνεργασίες όπως με τους καταξιωμένους Ισπανούς καλλιτέχνες Víctor Ullate, Coco Comín και Glòria Gella, δίπλα στους οποίους έμαθε μπαλέτο, τραγούδι και υποκριτική. Ο χορογράφος της, Kyle, έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως η Jennifer Lopez και η Britney Spears.

Δείτε το βίντεο με την εμφάνισή της στον Β' Ημιτελικό:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved