Eurovision 2022 Τελικός: Ιταλία: Σείστηκε το στάδιο με την εμφάνιση των Blanco και Mahmood
Eurovision

Eurovision 2022 Τελικός: Ιταλία: Σείστηκε το στάδιο με την εμφάνιση των Blanco και Mahmood

Eurovision 2022 Τελικός: Ως διοργανώτρια χώρα, είναι λογικό η Ιταλία να έχει και περισσότερους θεατές στο στάδιο Pala Olympico όπου φιλοξενείται ο φετινός διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision

Δεν ήταν λοιπόν καθόλου έκπληξη το γεγονός ότι κατά την εμφάνιση του ντουέτου των Ιταλών για να ερμηνεύσουν το τραγούδι Prividi θα γινόταν ο... χαμός από χειροκροτήματα και επευφημίες για τη στήριξη της συγκεκριμένης εμφάνισης.

Aρχικά να πούμε ότι η Ιταλία η οποία φέτος φιλοξενεί τον 66ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision έχει κερδίσει τρεις φορές συνολικά την πρώτη θέση και συμμετέχει από το 1956 οπότε και ξεκίνησε ο θεσμός. Μέχρι το 1997 δεν σημείωσε καμία... απουσία από τη Eurovision όμως τις έκανε... απανωτά καθώς πέρασαν 14 ολόκληρα χρόνια για να επιστρέψει. Το 2011 λοιπόν έκανε την εμφάνισή της ξανά και δέκα χρόνια μετά, δηλαδή πέρυσι, κέρδισε τον διαγωνισμό με τους Måneskin και το τραγούδι Zitti e Buoni.

Φέτος, οι Ιταλοί επέλεξαν δύο άντρες επί σκηνής, το Mahmood και τον Blanco οι οποίοι ερμηνεύουν το τραγούδι Brividi. Στην πρώτη τεχνική πρόβα της Ιταλίας, ο Blanco απουσίαζε λόγω της περιοδείας του.

Ο Mahmood είναι γνώριμος για όλους εμάς τους φαν της Eurovision καθώς το 2019 είχε τραγουδήσει το τραγούδι Soldi.

Όπως είδαμε και στις πρόβες, στην εμφάνιση των δύο Ιταλών, τα φώτα πέφτουν στην αρχή του κομματιού πάνω στον Mahmood που είναι μόνος του στη σκηνή, φορώντας total black outfit. Αριστερά του έχει έναν πιανίστα που ερμηνεύει σε ένα υπέροχο λευκό πιάνο. Λευκό όμως είναι και το outfit με το οποίο εμφανίζεται ο Blanco επί σκηνής. Η ατμόσφαιρα που επικρατεί είναι μελαγχολική ενώ ο φωτισμός δημιουργεί πολλές σκιές στα πρόσωπα των ερμηνευτών. Στη συνέχεια ο Blanco ανεβαίνει και κάθεται πάνω στο πιάνο για να τραγουδήσει.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από στιγμιότυπα της εμφάνισης της Ιταλίας:

Δείτε την εμφάνιση των Ιταλών στον Β' Ημιτελικό του 66ου διαγωνισμού τραγουδιού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved