Eurovision 2022 Τελικός: Ηνωμένο Βασίλειο: Ο Sam Ryder τραγούδησε Space Man σε ένα απόκοσμο σκηνικό!
Eurovision

Eurovision 2022 Τελικός: Ηνωμένο Βασίλειο: Ο Sam Ryder τραγούδησε Space Man σε ένα απόκοσμο σκηνικό!

Eurovision 2022 Τελικός: Ηνωμένο Βασίλειο: Με τον Sam Ryder και το τραγούδι «Space Man» εκπροσωπείται φέτος στον 66ο διαγωνισμό μία από τις Big 5 χώρες. 

Όταν τον Μάρτιο του 2020 παγκοσμίως υπήρξε σκληρό lock down λόγω κορονοϊού, ο Sam Ryder θέλησε να γίνει πιο εξωστρεφής στα social media και έτσι άρχισε να δημοσιεύει βίντεο με τον ίδιο να τραγουδάει και να αποδεικνύει σε κάθε ένα από αυτό πόσο μεγάλες δυνατότητες έχει φωνητικά.

Μάλιστα, εκείνο το διάστημα τράβηξε την προσοχή ακόμα και διάσημων καλλιτεχνών όπως οι Justin Bieber, Sia και Alicia Keys και μάλιστα η τελευταία είχε διαδικτυακή αλληλεπίδραση μαζί του, θέλοντας να του δείξει πόσο μεγάλη θαυμάστριά του ήταν.

Ο Sam έχει δηλώσει πως για εκείνον η Eurovision είναι κάτι διασκεδαστικό που βλέπει κανείς παρέα με την οικογένεια και τους φίλους και τόνισε πως ποτέ δεν έδινε σημασία στην τελική κατάταξη.
Με 7,7 εκατομμύρια ακόλουθους και πολλούς διάσημους θαυμαστές, ο Σαμ αναμένεται να είναι από τα πρόσωπα που θα συζητηθούν πολύ φέτος.

Στα του διαγωνισμού τώρα, όπως είδαμε στις πρόβες του Βρετανού καλλιτέχνη, επί σκηνής υπάρχουν τρεις μεγάλες μεταλλικές κατασκευές. Στο τέλος τα τρία κομμάτια ανοίγουν. Ο καλλιτέχνης εμφανίζεται στη σκηνή φορώντας μαύρα ρούχα τα οποία έχει συνδυάσει με ασπρόμαυρα παπούτσια. Φωνητικά ήταν πολύ καλός ενώ το τέλος της εμφάνισής του είναι πολύ εντυπωσιακό.

Η ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου στη Eurovision

Η χώρα έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στον διαγωνισμό πέντε φορές. Επίσης έχει τερματίσει δεκαπέντε φορές στη δεύτερη θέση. Από το 1999, χρονιά κατά την οποία αποφασίστηκε ότι τα τραγούδια θα μπορούν να εκτελούνται και σε άλλες γλώσσες εκτός από τις επίσημες της κάθε χώρας, το Ηνωμένο Βασίλειο άρχισε να... χάνει έδαφος. Από τότε έχει τερματίσει μόνο δύο φορές στην πρώτη δεκάδα ενώ τερμάτισε τελευταίο σε τέσσερις διαγωνισμούς.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την εμφάνιση του Ηνωμένου Βασιλείου στη σκηνή:

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την εμφάνιση του Ηνωμένου Βασιλείου στον μεγάλο τελικό:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved