Eurovision 2022: Ο Sheldon Riley με το Not the same για την Αυστραλία
Eurovision

Eurovision 2022: Ο Sheldon Riley με το Not the same για την Αυστραλία

Eurovision 2022: Ο Sheldon Riley με το τραγούδι «Not the same» εκπροσωπεί φέτος στο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision την Αυστραλία!

Η Αυστραλία διαγωνίστηκε στον αποψινό Β΄Ημιτελικό της Γιουροβίζιον και η εμφάνισή τους ήταν πολύ καλή!

Ο Sheldon Riley γεννήθηκε στις 14 Μαρτίου 1999 στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας και είναι 23 χρονών. Στα 6 του χρόνια διαγνώστηκε με σύνδρομο Άσπεργκερ.
Συμμετείχε τρεις φορές στο The Voice – Australia (2016, 2018, όπου ήρθε τρίτος και 2019). Επίσης συμμετείχε στο America’s Got Talent το 2020. Το πραγματικό του όνομα είναι Sheldon Hernandez. Οι εμφανίσεις του στα talent show έκαναν μεγάλη αίσθηση και τον καθιέρωσαν ως pop fashion icon.

«Δεν είναι απλά ένας διαγωνισμός, είναι ολόκληρος ο κόσμος μου. Η Eurovision άλλαξε τη ζωή μου και έδωσε σε αυτό το μικρό Αυστραλόπουλο μια πολύ περήφανη φωνή! Θα ήταν τιμή μου να εκπροσωπήσω τη χώρα μου», έχει πει χαρακτηριστικά ο νεαρός τραγουδιστής.

Για το τραγούδι “Not the same” o Sheldon είπε:
«Βασικά ποτέ δεν προοριζόταν για συμμετοχή στη Eurovision. Ήταν περισσότερο μια δική μου ενδοσκόπηση, για το πόσο μακριά έφτασα και πόσα έμαθα για τον εαυτό μου… Υπογραμμίζει το ότι ο καθένας μας δεν μπορεί να είναι ίδιος με κάποιον άλλο. Τα περισσότερα τραγούδια Eurovision είναι ‘μεγάλα’ και είναι για όλους. Αλλά αυτό… παίρνεις μια πρόσκληση για μια ιδιωτική κουβέντα. Είναι πολύ προσωπικό.».
Η εμφάνισή του στον Β΄Ημιτελικό της Γιουροβίζιον ήταν πολύ καλή.

Δείτε την εμφάνισή της Αυστραλίας στο βίντεο που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved