Eurovision 2022: Ιρλανδία: Έβαλε «φωτιές» on stage η Brooke
Eurovision

Eurovision 2022: Ιρλανδία: Έβαλε «φωτιές» on stage η Brooke

Eurovision 2022: B Ημιτελικός: «That’s rich» ερμηνεύει η Brooke από την Ιρλανδία και κάνει χαμό στη σκηνή του διαγωνισμού.

Μια μεγάλη αστραφτερή καρδιά φιγουράρει στο κέντρο της σκηνής με την ίδια να φοράει ένα γαλάζιο σέξι φόρεμα με ψηλές μπότες στην ίδια απόχρωση.

Μια παρόμοια καρδιά είναι και στο πάτωμα με την ίδια να είναι ξαπλωμένη μέσα με το φωτισμό να εναλλάσσεται σε ροζ και γαλάζια απόχρωση.

Οι χορεύτριες είναι ντυμένες με λευκές μίνι φούστες και μπουστάκια δίνοντας ένταση στη χορογραφία.

Η Brooke Scullion γεννήθηκε στις 31 Μαρτίου 1999 στο Bellaghy, στην κομητεία Londonderry της Βόρειας Ιρλανδίας και ασχολήθηκε τόσο με τις παραστατικές τέχνες όσο και με τον αθλητισμό από νεαρή ηλικία.

Στο γυμνάσιο, έπαιξε σε διάφορες μουσικές παραγωγές, όπως το Fame, το Mamma Mia! και το Sister Act. Ήταν φοιτήτρια θεατρικών σπουδών και το 2020, πέρασε από οντισιόν για τον ένατο κύκλο του The Voice UK.

Στις τυφλές οντισιόν, κέρδισε τις στροφές καρέκλας και από τους τέσσερις κριτές και επέλεξε τη Μέγκαν Τρέινορ για προπονήτριά της. Τερμάτισε στην τρίτη θέση. Εκτός από το τραγούδι, η Μπρουκ εργάζεται ως κτηματομεσίτρια στο Toome, County Antrim.

Δείτε την εμφάνιση της Ιρλανδίας:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved