Eurovision 2022: Ρουμανία: Ο WRS με χορό και εντυπωσιακά γραφικά στη σκηνή
Eurovision

Eurovision 2022: Ρουμανία: Ο WRS με χορό και εντυπωσιακά γραφικά στη σκηνή

Eurovision 2022: Β Ημιτελικός: Η Ρουμανία εκπροσωπείται από τον WRS και το τραγούδι «Llámame» σε μουσική των Andrei Ursu, Alexandru Turcu, Cezar Gună και Costel Dominteanu και στίχους των Andrei Ursu και Cezar Gună.

Στη σκηνή κυριαρχεί το κόκκινο, το χρυσό και το μαύρο χρώμα ενώ οι στίχοι του τραγουδιού αναγράφονται με έντονα χρυσά γράμματα στη σκηνή.

Ο WRS έχει επιλέξει μαύρο παντελόνι, κόκκινο πουκάμισο και έχει wet look ενώ κατά τη διάρκεια του τραγουδιού μένει με ένα ασημένιο γιλέκο με παγιέτες.

Ο WRS κατά κόσμον Andrei-Ionuț Ursu είναι Ρουμάνος χορευτής, τραγουδιστής και τραγουδοποιός. Γεννήθηκε στο Buzău της Ρουμανίας στις 16 Ιανουαρίου 1993. Άρχισε να χορεύει σε ηλικία 12 ετών επειδή τον ενθάρρυναν οι γονείς του που ήταν χορευτές της λαϊκής μουσικής.

Πριν ξεκινήσει την καριέρα του ως καλλιτέχνης, εργάστηκε ως χορευτής για διάσημους καλλιτέχνες όπως η Inna, η Antonia ή οι Carla’s Dreams και ήταν μέρος του μπαλέτου Pro TV σε εκπομπές όπως το Vocea României και το Românii au talent. Το 2015 ξεκίνησε τη μουσική του καριέρα στο boyband Shot.

Μετά από δύο χρόνια, εγκατέλειψε τo συγκρότημα, μετακόμισε στο Λονδίνο και άρχισε να συνθέτει μουσική Τον Ιανουάριο του 2020, υπέγραψε με την Global Records και ξεκίνησε την καριέρα του στην electro-pop μουσική σκηνή με το καλλιτεχνικό όνομα WRS και με το τραγούδι “Why”. Το “Llamame” με το οποίο εκπροσωπεί τη Ρουμανία στη Eurovision 2022 είναι το 13ο single που έχει κυκλοφορήσει.

Δείτε την εμφάνιση της Ρουμανίας

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved