Eurovision 2022: Μαυροβούνιο: Συγκίνηση με την Vladana – Η αφιέρωση της εμφάνισης στη μητέρα της
Eurovision

Eurovision 2022: Μαυροβούνιο: Συγκίνηση με την Vladana – Η αφιέρωση της εμφάνισης στη μητέρα της

Eurovision 2022: B Ημιτελικός: Η Vladana έρχεται να καλύψει το κενό που άφησε η χώρα της στο διαγωνισμό μετά από δυο χρόνια απουσίας, λόγω οικονομικής δυσχέρειας του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα RTCG.

Η Vladana, που εκπροσωπεί το Μαυροβούνιο, με το τραγούδι "Breathe"΄το οποίο γράφτηκε, μετά από τον θάνατο της μητέρας της, η οποία και έφυγε από την ζωή από επιπλοκές του κορονοϊού, στην οποία και το αφιερώνει.

Η Vladana ντυμένη με ένα μπλε φόρεμα με μπούστο που φωσφορίζει και που περιβάλλεται από έναν πελώριο φωτιζόμενο κυκλικό δίσκο που αποτελεί μέρος του φορέματος, κερδίζει τις εντυπώσεις. Πίσω της βλέπουμε ανθρώπινες φιγούρες σε ασπρόμαυρο φόντο.

Η τραγουδίστρια έχει δηλώσει από την αρχή ότι θα βάλει τα δυνατά της να περάσει στον μεγάλο τελικό του 66oυ διαγωνισμού της Eurovision, μιας και η χώρα της έχει καταφέρει να προκριθεί μονάχα 2 φορές στον τελικό, σε σχέση με τις 11 συνολικές συμμετοχές που είχε.

Η Vledana ξεκίνησε την πορεία της στο χώρο της μουσικής στο 2003, λαμβάνοντας μέρος στο τηλεοπτικό πρόγραμμα Intro karaokama και στο Budva Meditteranean Festival (Pjesma Mediterana) την ίδια χρονιά.

Επίσης, είχε προσπαθήσει ξανά στο παρελθόν να λάβει μέρος στη Eurovision δυο φορές, το 2005 και 2006 χωρίς όμως να καταφέρει να κερδίσει.

Όσον αφορά την ιστορία πίσω από το τραγούδι της, εκείνο, σύμφωνα με τα λεγόμενα της τραγουδίστριας, γράφτηκε μετά από μια οικογενειακή τραγωδία. Πιο συγκεκριμένα το “Breathe” είναι αφιερωμένο για την μητέρα της Vladana την οποία έχασε από Covid

Δείτε την εμφάνιση της Vladava από το Μαυροβούνιο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved