Eurovision 2022: H Ανδρομάχη δεν τα κατάφερε! Κόπηκε στον Β΄Ημιτελικό η Κύπρος
Eurovision

Eurovision 2022: H Ανδρομάχη δεν τα κατάφερε! Κόπηκε στον Β΄Ημιτελικό η Κύπρος

Eurovision 2022: Η Ανδρομάχη που εκπροσώπησε φέτος την Κύπρο στη Eurovision με το τραγούδι Ela έκλεψε τις εντυπώσεις στις πρόβες αλλά τελικά δεν κατάφερε.

Η ίδια, ανέβηκε στη σκηνή για τον Β΄Ημιτελικό της Γιουροβίζιον μέσα σε ένα μπλε φόντο με ένα κοχύλι με το στοιχείο του νερού να είναι έντονο στο όλο σκηνικό. Πορτοκαλί, μωβ και χρυσό εναλλάσσονταν πάνω στη σκηνή με την Ανδρομάχη και τις χορεύτριές της να χαρίζουν πολύ όμορφες εικόνες στους θεατές! Μπορεί να ξεσηκώθηκαν όσοι την είδαν, όμως, δεν της έδωσαν και την ψήφο τους.
Να θυμίσουμε πως τη σκηνική παρουσία της κυπριακής συμμετοχής στο Τορίνο για τη φετινή Γιουροβίζιον έχει αναλάβει το δίδυμο Marvin Dietmann και Dan Shipton! Στο πλευρό της είχε δυο χορεύτριες, τη Νεφέλη Θεοδότου και τη Δέσποινα Λαγουδάκη, ενώ το φόρεμα της Ανδρομάχης επιμελήθηκε ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, Στέλιος Κουδουνάρης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τραγούδι Ela δημιούργησε μια ομάδα παγκόσμια διακεκριμένων συνθετών υπό τον Alex Papaconstantinou (Eurovision 2007, 2009, 20012, 2018, 2019). Συγκεκριμένα: Arash (Eurovision 2009), Eyelar Mirzazadeh, τον Αλβανό παραγωγό Fatjon Miftaraj, Filloreta Raci Fifi, Geraldo Sandell, τον γνωστό σε όλους Κύπριο συνθέτη και στιχουργό Γιώργο Παπαδόπουλο, το Σουηδό συνθέτη και παραγωγό πολλών διεθνών επιτυχιών, όπως το Cool Me Down Robert Uhlmann, το Σουηδό παραγωγό σε πολλές συνεργασίες με τον Alex P Viktor Svensson και Yll Limani.


Δείτε το βίντεο από την εμφάνιση της Ανδρομάχης στον Β΄Ημιτελικό της Γιουροβίζιον παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved