Eurovision 2022: Σουηδία: Φαβορί η Cornelia Jakobs, κόρη του διάσημου ροκ σταρ Jakob Samulel
Eurovision

Eurovision 2022: Σουηδία: Φαβορί η Cornelia Jakobs, κόρη του διάσημου ροκ σταρ Jakob Samulel

Eurovision 2022: B Ημιτελικός: Ξυπόλητη και με σικ σύνολο στη σκηνή του διαγωνισμού, ένα από τα μεγάλα φαβορί, Cornelia Jakobs.

Η εμφάνισή της ξεκινά με την ίδια καθισμένη και ξυπόλητη ενώ στη σκηνή κυριαρχεί το πράσινο χρώμα, το οποίο στο τέλος γίνεται ένα έντονο κόκκινο.

Μια εξαιρετική εμφάνιση παρά τις δυσκολιές που αντιμετώπισε τις πρόβες και το παραλίγο ατύχημα πο είχε κατά την προετοιμασία της αφού όπως έγινε γνωστό κάποια στιγμή την χτύπησε ρεύμα, καθώς η ίδια έχει ένα vintage μικρόφωνο με καλώδιο

Η Cornelia Jakobs είναι κόρη του ροκ μουσικού Jakob Samuel στο συγκρότημα The Poodles και εγγονή του πάστορα και συγγραφέα Bengt Samuelsson και της μαέστρου και συνθέτη Kerstin Nerbe.

Είναι μέλος του ποπ συγκροτήματος Stockholm Syndrome (πρώην Love Generation ), με το οποίο διαγωνίστηκε στο Melodifestivalen 2011 και 2012 με το προηγούμενο όνομα, Love Generation. Το 2008 συμμετείχε στον διαγωνισμό για το Idol αλλά δεν προχώρησε παρακάτω.

Το 2020 ηχογράφησε το κομμάτι “Weight of the World” το οποίο χρησιμοποιήθηκε ως soundtrack της σειράς “ Björnstad” της HBO.
Συμμετείχε στο Melodifestivalen 2021 ως τραγουδοποιός για το τραγούδι " Best of Me " που ερμήνευσε ο Efraim Leo. Διαγωνίστηκε ως σόλο καλλιτέχνης στο πρώτο μέρος του Melodifestivalen 2022 με το τραγούδι " Hold Me Closer " που έγραψε μαζί με τους Isa Molin και David Zandén , όπου πήρε τις περισσότερες ψήφους θεατών και πήγε κατευθείαν στον τελικό. Κέρδισε τον τελικό του Melodifestivalen 2022 όπου έλαβε συνολικά 146 βαθμούς.

Δείτε την εξαιρετική εμφάνιση της Cornelia Jakobs

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved