Eurovision 2022: Τα πρώτα λόγια της Ανδρομάχης μετά τον αποκλεισμό της Κύπρου
Eurovision

Eurovision 2022: Τα πρώτα λόγια της Ανδρομάχης μετά τον αποκλεισμό της Κύπρου

Eurovision 2022: Η Ανδρομάχη που εκπροσώπησε φέτος την Κύπρο στη Eurovision με το τραγούδι Ela δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό! 

Η ίδια, ανέβηκε στη σκηνή για τον Β΄Ημιτελικό της Γιουροβίζιον μέσα σε ένα μπλε φόντο με ένα κοχύλι με το στοιχείο του νερού να είναι έντονο στο όλο σκηνικό. Πορτοκαλί, μωβ και χρυσό εναλλάσσονταν πάνω στη σκηνή με την Ανδρομάχη και τις χορεύτριές της να χαρίζουν πολύ όμορφες εικόνες στους θεατές! Μπορεί να ξεσηκώθηκαν όσοι την είδαν, όμως, δεν της έδωσαν και την ψήφο τους.


Να θυμίσουμε πως τη σκηνική παρουσία της κυπριακής συμμετοχής στο Τορίνο για τη φετινή Γιουροβίζιον έχει αναλάβει το δίδυμο Marvin Dietmann και Dan Shipton! Στο πλευρό της είχε δυο χορεύτριες, τη Νεφέλη Θεοδότου και τη Δέσποινα Λαγουδάκη, ενώ το φόρεμα της Ανδρομάχης επιμελήθηκε ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, Στέλιος Κουδουνάρης.

Λίγο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η Ανδρομάχη δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram ένα instastory στέλνοντας το δικό της μήνυμα.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Σας ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ για όλα. Αλήθεια περάσαμε τέλεια. Ελπίζουμε να το ευχαριστηθήκατε και εσείς όπως και εμείς. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Και θα τα λέμε»!

Δείτε παρακάτω τα πρώτα της λόγια μετά τον αποκλεισμό της Ανδρομάχης!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved