Eurovision 2022 Τελικός: Ελβετία: Boys do cry από τον Marius Bear με μια ήσυχη σκηνική παρουσία
Eurovision

Eurovision 2022 Τελικός: Ελβετία: Boys do cry από τον Marius Bear με μια ήσυχη σκηνική παρουσία

Eurovision 2022 τελικός: Με «Boys do cry» ο Marius Bear πήρε το εισιτήριο της αποψινής βραδιάς.

Από τις πρόβες κιόλας είχε αφήσει να φανεί το ταλέντο του και έτσι με την συγκλονιστική του ερμηνεία αλλά και την «ήσυχη» σκηνική του παρουσία ενθουσίασε τόσο που έλαβε το «ναι» για τον τελικό.

Ο Marius Bear είναι ένας πολυτάλαντος μουσικός από το Appenzell της Ελβετίας. Το πρόσωπο του Marius Bear, φαινόταν και στα γραφικά αλλά και στο πάτωμα ενώ παντού υπήρχαν ραγισμένες καρδιές στη σκηνή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2016, ο Bear εγκατέλειψε το όνειρό του να γίνει μηχανικός κατασκευαστικών μηχανημάτων για να περιοδεύσει στη Γερμανία και την Ελβετία ως μουσικός του δρόμου.

Σε ένα φεστιβάλ, γνώρισε έναν διάσημο παραγωγό που τον κάλεσε στη Νέα Υόρκη και γρήγορα έγινε μέρος της ελβετικής καλλιτεχνικής και δημιουργικής σκηνής τεχνών εκεί.

Η Ελβετία συμμετείχε στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από τότε που έκανε το ντεμπούτο της στον πρώτο διαγωνισμό το 1956, χάνοντας μόνο τέσσερις διαγωνισμούς, το 1995, το 1999, το 2001 και το 2003.

Η Ελβετία φιλοξένησε και κέρδισε τον πρώτο διαγωνισμό το 1956. Η Ελβετία κέρδισε και πάλι το διαγωνισμό το 1988.

Η Ελβετία απουσίαζε από την Eurovision τέσσερις φορές από τότε που άρχισε η συμμετοχή της στον πρώτο διαγωνισμό. Αυτές οι απουσίες το 1995, το 1999, το 2001 και το 2003, προκλήθηκαν από ανεπαρκή αποτελέσματα σε προηγούμενους αγώνες που ανάγκασαν την Ελβετία να αποσυρθεί από τον διαγωνισμό

Δείτε την εμφάνισή του στον τελικό της Γιουροβίζιον στο βίντεο που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved