Eurovision 2022: Οι Måneskin και ο Damiano έβαλαν φωτιά στη σκηνή με το νέο τραγούδι «SuperModel»
Eurovision

Eurovision 2022: Οι Måneskin και ο Damiano έβαλαν φωτιά στη σκηνή με το νέο τραγούδι «SuperModel»

Eurovision 2022: Οι μεγάλοι νικητές του περυσινού ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού, οι Måneskin επέστρεψαν στη σκηνή, αυτή τη φορά ως... πρωταθλητές! 

Οι Damiano, Victoria, Thomas και Ethan που αποτελούν το Ιταλικό συγκρότημα που πέρυσι κατέκτησε τον διαγωνισμό με το τραγούδι Zitti e Buoni μπορεί να... λαχτάρησαν το κοινό τους που τούς περίμενε πώς και πώς για την εμφάνισή τους στη σκηνή της Eurovision καθώς ήταν αμφίβολο αν θα καταφέρουν να εμφανιστούν, όμως τελικά όλα πήγαν κατ' ευχή.

Ο λόγος που κινδύνευαν οι Ιταλοί νικητές να μην εμφανιστούν στον φετινό διαγωνισμό για να παραδώσουν το τρόπαιό τους ήταν ένας επιπόλαιος τραυματισμός του Damiano.

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε στα social media μία φωτογραφία του με τον ίδιο να ποζάρει με μπαστούνι, καθώς είχε χτυπήσει το πόδι του. Κάποιοι μάλιστα έσπευσαν να πουν πως το συγκρότημα δεν θα κατάφερνε τελικά να δώσει το παρών στη μεγάλη βραδιά του τελικού απόψε (14/5).

Τελικά, όμως τίποτα δεν στάθηκε εμπόδιο στην επαφή των Måneskin με το κοινό τους που τους ανέδειξε μέσα από τη Eurovision.

Αρχικά, οι φήμες τους ήθελαν να μην εμφανίζονται για ακόμα έναν λόγο. Αυτόν τον καιρό οι Måneskin βρίσκονται σε παγκόσμια περιοδεία για την προώθηση της νέας τους δουλειάς και κάποιοι υποστήριζαν πως δεν θα κατάφερναν να επιστρέψουν στη γενέτειρά τους για να εμφανιστούν στον τελικό της Eurovision.

Οι Måneskin όμως, όχι μόνο εμφανίστηκαν στη σκηνή αλλά παρουσίασαν και το νέο τους τραγούδι με τίτλο Supermodel, το οποίο επέλεξαν να κυκλοφορήσουν ανήμερα του μεγάλου τελικού της φετινής Eurovision.

Δείτε την εμφάνισή τους παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved