Eurovision 2022 Τελικός: Η Ουκρανία είναι η μεγάλη νικήτρια του φετινού διαγωνισμού!
Eurovision

Eurovision 2022 Τελικός: Η Ουκρανία είναι η μεγάλη νικήτρια του φετινού διαγωνισμού!

Eurovision 2022 Τελικός: Μετά από ένα φαντασμαγορικό σόου που είχαν ετοιμάσει οι Ιταλοί διοργανωτές για τον τελικό του 66ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision και 25 μοναδικές προτάσεις από τις χώρες που προκρίθηκαν στον τελικό, η Ευρώπη ανακήρυξε το αγαπημένο της τραγούδι για φέτος. 

Με τη σκιά του πολέμου στην Ουκρανία να είναι έντονη στην κατά τα άλλα υπέροχη και πολύ κεφάτη βραδιά στο Pala Olympico στο Τορίνο και οι 25 χώρες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό θέλησαν να στείλουν το δικό τους αισιόδοξο μήνυμα στον μεγάλο τελικό μέσα από τη μουσική, τη μόνη κοινή γλώσσα μεταξύ των λαών.

Τα τελευταία 24ωρα πριν τον μεγάλο τελικό τα γραφεία στοιχημάτων έδιναν ως σίγουρη την πρώτη πεντάδα των φιναλίστ, με τα φαβορί φυσικά να πρωταγωνιστούν σε αυτή.

Η Ουκρανία για πολλούς έπρεπε να είναι η μεγάλη νικήτρια πριν καν ξεκινήσει η αποψινή (14/5) βραδιά καθώς εκτός από το γεγονός ότι έπρεπε η Ευρώπη να στείλει ηχηρό μήνυμα ειρήνης μέσα από την ανάδειξή της στην πρώτη θέση, οι εκπρόσωποι της χώρας είχαν "κατέβει" στον στίβο της Eurovision με ένα πολύ διαφορετικό τραγούδι με έντονα φολκλόρ στοιχεία.

Το Ηνωμένο Βασίλειο επίσης, με το τραγούδι Space Man και ερμηνευτή τον Sam Ryder ήταν ακόμα μία συμμετοχή που άρεσε στους Ευρωπαίους.

H Cornelia Jakobs από τη Σουηδία με το τραγούδι Hold Me Closer έκανε μια πολύ εντυπωσιακή και κάποιοι την ήθελαν στα στοιχήματα να κονταροχτυπιέται με την Ουκρανία για την πρώτη θέση ενώ και η Ισπανία με τη εκρηκτική Λατίνα Chanel και το τραγούδι Slomo που ξεσήκωσε το Pala Olympico έκανε τη διαφορά σε σχέση με άλλες συμμετοχές.

Τέλος, στην πεντάδα ήθελαν κάποιοι και τη φετινή συμμετοχή της Ιταλίας στον διαγωνισμό με το τραγούδι Brividi και ερμηνευτές τον Mahmood και τον Blanco παρ' όλο που κανένας από τους δύο δεν πίστευε ότι είναι δυνατόν μία χώρα να κερδίσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον διαγωνισμό.

Πάντως, λίγη ώρα πριν από τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού, οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι που βρίσκονται στο Τορίνο οι οποίοι και παρακολούθησαν την πρόβα generale του μεγάλου τελικού έφεραν την ανατροπή, ανακηρύσσοντας την Ισπανία τη μεγάλη νικήτρια παρ' όλο που μέχρι εκείνη την ώρα η Ουκρανία ήταν το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση.

Εν τέλει τον φετινό διαγωνισμό της Γιουροβίζιον κέρδισε η Ουκρανία!

https://www.instagram.com/p/CdjnybPqdnH

Δείτε παρακάτω την εμφάνιση της Ουκρανίας στον μεγάλο τελικό της Γιουροβίζιον:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved