Αμάντα Γεωργιάδη: Η πρώτη ανάρτησή της μετά από την κατάκτηση της 8ης θέσης στην Eurovision 2022!
Eurovision

Αμάντα Γεωργιάδη: Η πρώτη ανάρτησή της μετά από την κατάκτηση της 8ης θέσης στην Eurovision 2022!

Eurovision 2022: Η Αμάντα Γεωργιάδη είναι κατενθουσιασμένη, μιας και τα πήγε εξαιρετικά στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού και κατάφερε να κατακτήσει την όγδοη θέση. 

Ολόκληρο το team της ελληνικής συμμετοχής εργάστηκε πολύ σκληρά, για να καταφέρει να πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Το βράδυ του Σαββάτου 14 Μαΐου πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ο μεγάλος τελικός του 66ου διαγωνισμού της Eurovision, όπου και η Ουκρανία κατάφερε να κερδίσει. Η Αμάντα Γεωργιάδη εκπροσώπησε την Ελλάδα με το τραγούδι της "Die Together" το οποίο και κατάφερε να αποσπάσει τις καλύτερες εντυπώσεις, αφού κατάφερε να τερματίσει στην 8η θέση με 158 βαθμούς από κοινό και κριτικές επιτροπές.

Την Κυριακή 15 Μαΐου, η Αμάντα Γεωργιάδη έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά από τον τελικό και ευχαρίστησε όλους όσους την στήριξαν σε όλο της αυτό το ταξίδι. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά:

«Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Είμαι τόσο συγκλονισμένη και χαρούμενη! Πολλά φιλιά στην οικογένεια, τους φίλους, τους οπαδούς και την ομάδα μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη βραδιά!! Συγχαρητήρια στην Ουκρανία και σε όλους τους άλλους διαγωνιζόμενους – είστε όλοι τόσο καταπληκτικοί»

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Αμάντας Γεωργιάδη:

https://www.instagram.com/p/CdlAGCYIxRB

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved