Eurovision 2023: Η επίσημη ανακοίνωση του ΡΙΚ για τον φετινό εκπρόσωπο της Κύπρου στον διαγωνισμό
Eurovision

Eurovision 2023: Η επίσημη ανακοίνωση του ΡΙΚ για τον φετινό εκπρόσωπο της Κύπρου στον διαγωνισμό

Ένας νεαρός και πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης θα εκπροσωπήσει στον επόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision την Κύπρο. 

Ο λόγος για τον Andrew Lambrou ο οποίος σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΡΙΚ:

«Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου ανακοινώνει ότι, σε συνέχεια της συμφωνίας που υπέγραψε με την Panik Records και σε συνεργασία με την City Pop Records Αυστραλίας, η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί στον 67ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από τον Κυπριακής καταγωγής, δημοφιλή τραγουδιστή Andrew Lambrou, που εκπροσωπείται από την Saiko Management της Νέας Υόρκης.

Ο Andrew Lambrou έχει ζήσει πολλά χρόνια στην Αυστραλία και είναι δημοφιλής στα social media με πάνω από 500 χιλιάδες followers στο TIK TOK. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές διαφημίσεις. Έχει γεννηθεί στην Αυστραλία από Κύπριους γονείς και για τον ίδιο είναι μεγάλη τιμή το γεγονός ότι θα εκπροσωπήσει την πατρίδα του στη Eurovision.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στα social media μετά την ανακοίνωση για τη συμμετοχή του στη Eurovision:

Να θυμίσουμε ότι φέτος η Eurovision θα πραγματοποιοηθεί στο Λίβερπουλ, όπως ανακοίνωσε το BBC και η EBU πριν από μερικές εβδομάδες.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση ότι η Eurovision φέτος θα γίνει στο Λίβερπουλ, ο Steve Rotheram, Δήμαρχος της Περιφέρειας της πόλης, δήλωσε: «Θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα σόου για το οποίο θα ήταν περήφανη η Ουκρανία και συνεργαζόμαστε στενά με την Οδησσό, αδελφή πόλη του Λίβερπουλ, για να διασφαλίσουμε ότι αυτή είναι δική τους εκδήλωση, όσο και δική μας. Τώρα αρχίζει η σκληρή δουλειά».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του Andrew Lambrou για μία πρώτη γνωριμία μαζί του:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved