Eurovision: Ο Γιώργος Καπουτζίδης φεύγει, η Μόνικα έρχεται;
Eurovision

Eurovision: Ο Γιώργος Καπουτζίδης φεύγει, η Μόνικα έρχεται;

Eurovision: Δεν θα επιστρέφει για την παρουσίαση του Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού ο Γιώργος Καπουτζίδης, καθώς, μετά από τέσσερα χρόνια, αποφάσισε να κλείσει αυτό τον κύκλο.

Η απόφαση του παρουσιαστή δεν αιφνιδίασε την ΕΡΤ, καθώς σχετικές συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έγιναν ήδη από τον περασμένο Μάϊο. Ποιος θα πάρει τη θέση του Καπουτζίδη μπροστά στο μικρόφωνο τη βραδιά της Eurovision;

Το όνομα του Φώτη Σεργουλόπουλου έπεσε στο τραπέζι, ακολούθησε και σχετική κρούση προς τον παρουσιαστή από στελέχη της ΕΡΤ, κάτι, ωστόσο, που τελικά δεν θα προχωρήσει, λόγω των υποχρεώσεών του στο καθημερινό πρόγραμμα της ΕΡΤ.

Όσο για το όνομα του Τάσου Τρύφωνος, που διακινήθηκε σε σχετικά δημοσιεύματα, για την ώρα τουλάχιστον, δεν έχει εξεταστεί από τη δημόσια τηλεόραση. Σε πλήρη εξέλιξη, παράλληλα, βρίσκεται η διαδικασία επιλογής του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision που θα διεξαχθεί τον Μάιο στη Βρετανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη σκηνή της Eurovision για να εκπροσώπήσει τη χώρα μας επιθυμεί να ανέβει φέτος η Μόνικα.

Η γνωστή τραγουδοποιός έχει καταθέσει ένα δυνατό κομμάτι με ξένο στίχο, το οποίο φέρεται να έχει κερδίσει εντυπώσεις. Συνολικά κατατέθηκαν περίπου 100 τραγούδια, από αυτά έχουν προκριθεί σε επόμενη φάση προεπιλογής τα 30, ενώ η αρμόδια επιτροπή της ΕΡΤ βρίσκεται σε φάση επιλογήςτων τραγουδιών για την τελική short list. Ανάμεσα στις υποψηφιότητες υπάρχουν νεοεμφανιζόμενοι, αλλά και γνωστά ονόματα.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved