Eurovision: Λύθηκε το μυστήριο για τους Νορβηγούς-Αυτοί κρύβονταν πίσω από τις μάσκες των Subwoolfer
Eurovision

Eurovision: Λύθηκε το μυστήριο για τους Νορβηγούς-Αυτοί κρύβονταν πίσω από τις μάσκες των Subwoolfer

Eurovision: Οι δυο κουστουμαρισμένοι, κίτρινοι λύκοι από τη Σελήνη σάρωσαν τα πάντα όταν εμφανίστηκαν στον εθνικό τελικό της Νορβηγίας, στο MGP 2022.

Και φαίνεται πως τέτοιες βλέψεις είχαν και για την Γιουροβίζιον, στην οποία και συμμετείχαν με το τραγούδι "Give That Wolf A Banana" και τα κατάφεραν!

Ποιοι κρύβονται όμως πίσω από τις μάσκες;

Αυτό ήταν κάτι που είχε μείνει αναπάντητο για καιρό και εμείς είχαμε μείνει με την απορία. Οι ίδιοι κρατούσαν σιγή ιχθύος και δεν επιθυμούσαν να αποκαλύψουν την ταυτότητά τους.
Η μόνη απάντηση που έχει δοθεί μέσω διερμηνέα, ήταν ότι ήταν απλά ο Keith και ο Jim, το μεγαλύτερο ντουέτο στο σύμπαν.

Ωστόσο, η μεγάλη αποκάλυψη ήρθε στον μεγάλο τελικό του MGP 2023, όταν ο Keith και ο Jim αποκάλυψαν τις ταυτότητές τους. Πρόκειται λοιπόν για τους Gaute Ormåsen και Ben Adams.

Ποιος είναι ο Gaute Ormåsen

O Gaute Ormåsen γεννήθηκε στις 20 Απριλίου του 1983 στο Brumunddal της Νορβηγίας. Έκανε το ντεμπούτο του στη μουσική το 2003 όταν και τερμάτισε στην δεύτερη θέση του νορβηγικού μουσικού talent show “Idol”.

Συμμετέχει από το 2010 στην τηλεοπτική σειρά “Hotel Cesar”. Έχει προσπαθήσει δύο φορές στο παρελθόν να εκπροσωπήσει τη Νορβηγία στο διαγωνισμό της Eurovision. Η πρώτη του προσπάθεια ήταν το 2010 “Synk eller svøm” με το οποίο δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό, ενώ η δεύτερη το “Awake”, όταν και έφτασε μέχρι τον τελικό.

Ποιος είναι ο Benjamin “Ben” Edward Stephen Adams

Ο Benjamin “Ben” Edward Stephen Adams γεννήθηκε στις 22 Νοεμβρίου του 1981 στο Ascot της Αγγλίας. Έγινε γνωστός ως μέλος της βρετανο-νορβηγικής μπάντας A1.

Ξεκίνησε την ενασχόληση του με τη μουσική σε μικρή ηλικία όταν φοιτούσε στο σχολείο “Westminster Under School” της χορωδίας του οποίου ήταν επικεφαλής. Προσπάθησε να εκπροσωπήσει τη Νορβηγία με τους A1, μετά την επανένωσή τους, το 2010 με το τραγούδι “Don’t Wanna Lose You Again” τερματίζοντας στη δεύτερη θέση του Melodi Grand Prix εκείνης της χρονιάς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved