Victor Vernicos στο gossip-tv: «Δεν παρακολουθώ τα στοιχήματα. Όλα θα κριθούν όταν ανέβω στη σκηνή»
Eurovision

Victor Vernicos στο gossip-tv: «Δεν παρακολουθώ τα στοιχήματα. Όλα θα κριθούν όταν ανέβω στη σκηνή»

Ο Victor Vernicos φέτος εκπροσωπεί την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision που θα φιλοξενηθεί στο Λίβερπουλ με το τραγούδι «What they say».

Ο Victor Vernicos θα είναι φέτος ο νεότερος εκπρόσωπος χώρας όχι μόνο για τη διοργάνωση αλλά και για ολόκληρη την ιστορία του θεσμού που κάθε χρόνο μονοπωλεί το ενδιαφέρον εκατομμυρίων ανθρώπων ανά τον πλανήτη.

Ο νεαρός τραγουδιστής και συνθέτης του What they say, το οποίο θα ερμηνεύσει στη σκηνή της Eurovision φέτος, και το έγραψερ στα 14 του χρόνια, δεν δείχνει να έχει άγχος καθόλου για τη μεγάλη βραδιά. Ο Victor Vernicos Βλέπει τον διαγωνισμό ως μία μεγάλη ευκαιρία να μάθει πράγματα για τον κόσμο της μουσικής που τόσο αγαπά και μιλάει στο gossip-tv για τους αντιπάλους που πρόκειται να αντιμετωπίσει στο Λίβερπουλ...

victor22.jpg

O Victor Vernicos, ο φετινός εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision, είναι μόλις 16 ετών

Κατέχεις ήδη τον τίτλο του νεότερου σε ηλικία καλλιτέχνη που έχει στείλει η Ελλάδα στον διαγωνισμό τραγουδιού. Γιατί ένα αγόρι 16 ετών θέλει να βρεθεί στη Eurovision;

Η Eurovision είναι σίγουρα ένας θεσμός που μπορεί να κάνει πολλά όνειρα πραγματικότητα και η Eurovision για μένα είναι μια ευκαιρία να εμπνεύσω τους ανθρώπους, μια ευκαιρία να στείλω το μήνυμα και να δείξω ότι μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις και ό,τι είναι στην καρδιά σου. Παράλληλα, είναι για εμένα μία μεγάλη ευκαιρία και εμπειρία από την οποία θα μάθω πολλα πράγματα.

Σίγουρα πολλοί μπορεί να πιστεύουν ότι ένας 16χρονος δεν θα έχει τη δύναμη να τα πάει καλά στη σκηνή. Όλα θα κριθούν όταν ανέβω στη σκηνή, στις 11 Μαΐου.

Τι πιστεύεις ότι μπορεί να κάνει το What they say να ξεχωρίσει σε κοινό και επιτροπή;

Η ειλικρίνεια του τραγουδιού, το ότι είναι απροσδόκητα διαφορετικό σε σχέση με άλλα τραγούδια της Eurovision και η σκηνική παρουσίαση που ετοιμάζουμε αυτόν τον καιρό με την επιμέλεια του Κωνσταντίνου Ρήγου.

victor2.JPG

O Victor Vernicos εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Eurovision 2023

Δήλωσες ότι το What They Say το έγραψες όταν ήσουν 14 χρονών και συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2021, όταν βρισκόσουν σε μια αγχώδη κατάσταση. Τι μπορεί να συνέβη σε ένα έφηβο παιδί, στα 14 του χρόνια, για να γράψει το στίχο Quicksand of life, we don’t live to die;

Αυτός ο στίχος είναι κάτι που ήθελα να περάσω ως μήνυμα στο κοινό. Ότι η ζωή μας δεν τελειώνει στο τέλος της ημέρας ή στο τέλος ενός έτους ή όταν αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε δυσκολία. Η ζωή είναι ένα ταξίδι, άρα πρέπει να ζούμε τη στιγμή, το τώρα, να λύνουμε και να βγάζουμε από επάνω μας όλα τα αρνητικά που νιώθουμε για να ζούμε καλύτερα σήμερα! Το νόημα της ζωής δεν είναι να φτάσουμε στο τέλος, αλλά το να ζούμε πάντα.

Δεν έχω ιδιαίτερο άγχος για τη σκηνή. Μόνο ανυπομονώ να βρεθώ σε αυτήν!

Φέτος στη σκηνή της Eurovision θα βρεθεί και πάλι η Loreen, η νικήτρια του διαγωνισμού το 2012, με το τραγούδι Tattoo. Το έχεις ακούσει; Τα προγνωστικά τη δίνουν το μεγάλο φαβορί, συμφωνείς με αυτό;

Έχω ακούσει το τραγούδι της Loreen! Δεν είναι παράξενο που είναι το φαβορί αφού έχει νικήσει τον διαγωνισμό στο παρελθόν.

Ποιο τραγούδι έχεις ξεχωρίσει;

Έχω ακούσει όλα τα τραγούδια του διαγωνισμού και είναι όλα πολύ ευχάριστα! Είναι τρομερά ενδιαφέρον το ότι στη Eurovision συμμετέχουν τόσοι διαφορετικοί μεταξύ τους καλλιτέχνες, τόσα διαφορετικά είδη και στυλ μουσικής, τόσες πολλές διαφορετικές κουλτούρες. Ανυπομονώ να τα δω όλα live!

victor5.JPG

Το τραγούδι που θα ερμηνεύσει ο Victor Vernicos στην Eurovision είναι το What They Say

Τι μήνυμα θέλεις να περάσεις με το What they say;

ΕΚΦΡΑΣΗ! Να εκφραζόμαστε όλοι. Αυτό συμβολίζει το τραγούδι και είναι ένα τραγούδι που μπορεί να το ακούσει κάποιος για να εκφραστεί, πάλι λόγω της ειλικρίνειάς του!

Το μεγαλύτερο άγχος των τραγουδιστών που πάνε στο διαγωνισμό τραγουδιού είναι οι ημιτελικοί. Το δικό σου άγχος ποιο είναι;

Δεν έχω ιδιαίτερο άγχος για τη σκηνή. Μόνο ανυπομονώ να βρεθώ σε αυτήν!

Τα στοιχήματα δεν μας δίνουν- μέχρι τώρα- σε καλή θέση. Ποιο είναι το πλάνο για να αλλάξει το κλίμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή; Επιφυλάσσεις εκπλήξεις;

Δεν παρακολουθώ τα στοιχήματα τόσο προσεκτικά, σίγουρα πολλοί μπορεί να πιστεύουν ότι ένας 16χρονος δεν θα έχει τη δύναμη να τα πάει καλά στη σκηνή. Όλα θα κριθούν όταν ανέβω στη σκηνή, στις 11 Μαΐου.

victor-vernicos-4.jpg

Ο Victor Vernicos θα διαγωνιστεί στον Β΄ Ημιτελικό της Eurovision

Όταν γεννήθηκες οι Lordi κέρδισαν την Eurovision στην Αθήνα. Πιστεύεις ότι 16 χρόνια μετά θα καταφέρεις να φέρεις το διαγωνισμό και πάλι στην Ελλάδα;

Πάντα ο στόχος είναι ο υψηλότερος και όλα είναι δυνατά. Στην περίπτωση της νίκης θα χαρώ πολύ, γιατί πιστεύω πως θα χαρεί και όλη η Ελλάδα και ταυτόχρονα θα εμπνεύσω πάρα πολλά άτομα να κυνηγήσουν τα όνειρά τους λόγω του ότι είμαι 16 ετών κι έκανα κι εγώ το ίδιο. Επίσης, μπορεί να βάλει πολύ αγάπη και ελπίδα στις καρδιές όλων μας για το μέλλον.

Ποιο ήταν το αγαπημένο σου τραγούδι στον περσινό διαγωνισμό της Eurovision; Πιστεύεις ότι αν δεν υπήρχε ο πόλεμος στην Ουκρανία θα κέρδιζε το Stefania;

Από τον περσινό διαγωνισμό η αγαπημένη μου συμμετοχή ήταν της Amanda, που εκπροσώπησε τη χώρα μας. Μου άρεσε πολύ και το τραγούδι της Πορτογαλίας.

Εκτός από το να γράφεις μουσική τι άλλο κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου; Με τι άλλο ασχολείσαι;

Μου αρέσει πολύ η άθληση! Κάνω πυγμαχία, παλιά έπαιζα ποδόσφαιρο για 7-8 χρόνια, μου αρέσει η θάλασσα και, γενικότερα, μου αρέσει να περνάω καλά. Μου αρέσει πολύ το κρύο νερό, είτε να το πίνω, είναι να μπαίνω μέσα στο κρύο νερό (χαχα)

Δεν σκέφτομαι το άγχος. Δεν έχω άγχος για την Eurovision

Πόσο αγχωτικό είναι για έναν 16χρονο να πατήσει πάνω στη σκηνή και να ξεκινήσει να τραγουδάει γνωρίζοντας όχι μόνο ότι θα κριθεί από κοινό και επιτροπή αλλά ότι θα τον παρακολουθήσουν πάνω από 180 εκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως;

Δεν σκέφτομαι το άγχος. Δεν έχω άγχος για την Eurovision. Σκέφτομαι το τραγούδι, την πανέμορφη Eurovision, την πανέμορφη σκηνή και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την Ελλάδα!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved