Eurovision 2023: O Victor Vernicos, οι συμβουλές της Κοζάκου στην Μελιτά & το unplugged (exclusive)
Eurovision

Eurovision 2023: O Victor Vernicos, οι συμβουλές της Κοζάκου στην Μελιτά & το unplugged (exclusive)

Ρεπορτάζ: Ζήνα Καρκαλά - Γιώργος Μουλάς

Eurovision 2023: Ο Βίκτωρας Βερνίκος ή Victor Vernicos, όπως είναι το καλλιτεχνικό του όνομα, θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη φετινή Eurovision, που θα διεξαχθεί τον Μάιο στο Λίβερπουλ.

Το gossip-tv συνάντησε τον φετινό εκπρόσωπο της Eurovision σε ένα meet-and-greet στο κέντρο της Αθήνας.

Λαμπερός, ήρεμος και έτοιμος να κατακτήσει τη σκηνή του διαγωνισμού ο Victor αλλά και η όλη η ομάδα της Ελληνικής αποστολής υποδέχτηκαν τους δημοσιογράφους σε έναν υπέροχο και ζεστό χώρο που γέμισε με τις μελωδίες από τη φωνή του.

vernicos-(7).jpg

Ο Victor μιλώντας στο gossip-tv είπε πως δεν έχει καθόλου άγχος ενώ αυτό που φροντίζει είναι να είναι γεμάτος από θετική ενέργεια. Πιστεύει πως θα κάνει μια πολύ καλή εμφάνιση και φυσικά στο μυαλό του έχει τη νίκη! Καθημερινά είναι σε πρόβες και ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του Κωνσταντίνου Ρήγου. «Νιώθω πολύ χαρούμενος που θα εκπροσωπήσω την Ελλάδα», τόνισε!

vernicos-(2).jpg

Στη συνάντηση αυτή τα βλέμματα εκτός από τον Victor φυσικά μαγνήτισαν τόσο η Μαρία Κοζάκου όσο και η Τζένη Μελιτά. Οι δυο γυναίκες φέτος θα είναι μαζί στην παρουσίαση με την δεύτερη να είναι σε μια διαρκή αναζήτηση συμβουλών από την Μαρία Κοζάκου και είμαστε σίγουροι πως οι δυο τους θα τα πάνε περίφημα μιας και όπως διαπιστώσαμε έχουν έρθει πολύ κοντά!

vernicos-(6).jpg

Δες στο βίντεο που εξασφάλισε το gossip-tv τι είπε η Μαρία Κοζάκου για τον Victor

Το unplugged του Victor ανέδειξε το μεγαλείο της έκφρασής του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved