Eurovision 2023: Οι πρώτες εικόνες από τη σκηνή! Οι ροκ πινελιές και η «ιστορία» της αρένας
Eurovision

Eurovision 2023: Οι πρώτες εικόνες από τη σκηνή! Οι ροκ πινελιές και η «ιστορία» της αρένας

Eurovision 2023: Ο φετινός διαγωνισμός τραγουδιού θα είναι η 67η έκδοση και πρόκεικαι να διεξαχθεί στο Λίβερπουλ.

Ο επιλεγμένος χώρος υποδοχής είναι η Liverpool Arena, μια εσωτερικού χώρου αρένα πολλαπλών χρήσεων και με χωρητικότητα 11.000 θέσεις, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Λίβερπουλ και χρησιμεύει ως χώρος εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένων ροκ συναυλιών και αθλημάτων. Ο χώρος έχει ήδη φιλοξενήσει τα MTV Europe Music Awards 2008 και το BBC Sports Personality of the Year (2008, 2017).

1681820787649-814976710-skini-eurovision.png

Ο James O’Brien, το στέλεχος που είναι υπεύθυνο για την παραγωγή της Eurovision, ο οποίος στο παρελθόν εργάστηκε για τα MTV Europe Music Awards επί 13 χρόνια, πριν από την ένταξή του στο BBC, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων PA:

«Το μοναδικό πράγμα λοιπόν στη Eurovision είναι το μέγεθος. Θα δείτε, όταν δείτε το σόου, ότι το σκηνικό είναι τεράστιο και καλύπτει σχεδόν ολόκληρο τον πάτωμα. Υπάρχει και ένα πράσινο δωμάτιο που δημιουργήθηκε για να κάθονται οι καλλιτέχνες για να παρακολουθήσουν το σόου».

Σύμφωνα με το ogaegreece κατά τη διάρκεια των πέντε εβδομάδων κατασκευής της σκηνής, η ομάδα παραγωγής εγκαθιστά 140 τόνους μιας ατσάλινης δομής στήριξης του εδάφους και οκτώ μίλια καλώδια για φωτισμό, ήχο, βίντεο και ειδικά εφέ.

Η σκηνή θα προεξέχει μέσα στην αρένα για να βλέπει το κοινό που θα κάθεται γύρω.

Εκτός από τον κεντρικό χώρο, η διοργανώτρια πόλη θα διοργανώσει επίσης παράλληλες εκδηλώσεις παράλληλα με τον διαγωνισμό. Το Eurovision Village (Ελληνικά: Χωριό της Eurovision) θα είναι η επίσημη περιοχή των θαυμαστών και των χορηγών του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision κατά τη διάρκεια των εβδομάδων της εκδήλωσης, όπου θα είναι δυνατή η παρακολούθηση παραστάσεων από συμμετέχοντες στο διαγωνισμό και τοπικούς καλλιτέχνες, καθώς και ζωντανές εκπομπές που θα μεταδοθούν από τον κεντρικό χώρο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved