Eurovision 2023: Ο Vernicos φεύγει για Λίβερπουλ και ξεσάλωσε σε party - To γλέντι και το γούρι του!
ndpphoto@gmail.com
Eurovision

Eurovision 2023: Ο Vernicos φεύγει για Λίβερπουλ και ξεσάλωσε σε party - To γλέντι και το γούρι του!

Eurovision 2023: Ένα ξέφρενο πάρτι διοργανώθηκε χθες το βράδυ (22/4), μόλις μία εβδομάδα πριν η ελληνική αποστολή της φετινής Eurovision αναχωρήσει για το Λίβερπουλ του Ηνωμένου Βασιλείου που φιλοξενεί τον διαγωνισμό. 

Σε ένα πολύ ενθουσιώδες κλίμα και με την ευχή που θέλουμε όλοι να γίνει πράξη, να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται το τραγούδι «What They Say» ο φετινός ερμηνευτής, ο Victor Vernicos γλέντησε με τους φανατικούς φαν της Eurovision πριν αναχωρήσει για να δώσει το μεγάλο αγώνα του.

0484_VICTOR_VERNICOS_2242023.JPG

Το ραντεβού είχε δοθεί σε χώρο στο Γκάζι και ο Victor Vernicos, ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για την έναρξη του διαγωνισμού σε λίγες μέρες και μίας υπέροχης και μοναδικής περιπέτειας για τον ίδιο, υποδέχτηκε όλους όσοι τον στηρίζουν εμπράκτως και θέλουν να τον δουν στις πρώτες θέσεις της Eurovision φέτος.

Ο ίδιος, πολύ χαρούμενος είπε ότι δεν ασχολείται με τις προβλέψεις και τα προγνωστικά για τη θέση που δίνουν οι στοιχηματικές εταιρίες την Ελλάδα, είπε ότι πάει με φόρα στον διαγωνισμό για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Όσο για το γούρι που θα κουβαλάει μαζί του αυτές τις κρίσιμες ώρες, ο Victor Vernicos είπε ότι το έχει πάντα μαζί του και είναι ένα φτερό που φοράει στο λαιμό του που του το έχει χαρίσει ένα αγαπημένο του πρόσωπο. Μάλιστα το έδειξε και on camera. Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις δηλώσεις του:

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το υπέροχο event, μία μόλις εβδομάδα πριν την αναχώρηση της αποστολής για το Λίβερπουλ:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved