Eurovision 2023: O βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα έκαναν τα αποκαλυπτήρια της σκηνής στο Λίβερπουλ!
GETTY IMAGES - WPA Pool / Pool
Eurovision

Eurovision 2023: O βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα έκαναν τα αποκαλυπτήρια της σκηνής στο Λίβερπουλ!

Eurovision 2023: Σε μία φαντασμαγορική τελετή, παρουσία των συντελεστών του μουσικού θεσμού της Eurovision που φέτος θα πραγματοποιηθεί στο Λίβερπουλ του Ηνωμένου Βασιλείου ο βασιλιάς Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα αποκάλυψαν τη σκηνή!

Το βασιλικό ζεύγος επισκέφτηκαν σήμερα το απόγευμα το Liverpool Arena όπου και φώτισαν τη σκηνή όπου θα βρεθούν όλες οι αποστολές από όλη την Ευρώπη -και όχι μόνο- για να διεκδικήσουν μία καλή θέση στον φετινό διαγωνισμό.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που το κοινό ήταν σε θέση να δει από κοντά τη σκηνή η οποία ομολογουμένως είναι απίστευτη, πολύ μεγάλη και καταρτισμένη με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό που θα κάνει ακόμα πιο ξεχωριστές τις εμφανίσεις των εκπροσώπων των χωρών.

KAROLOS-EUROVISION.jpg

Ο βασιλιάς Κάρολος θα έχει στεφθεί ήδη όταν θα ξεκινήσει η Eurovision. Το βασιλικό ζεύγος, εκτός από τη φωταγώγηση της σκηνής, έκαναν και μία μικρή βόλτα στην αρένα για να δουν πώς έχουν διαμορφωθεί οι χώροι που θα φιλοξενήσουν τόσους διαφορετικούς λαούς.

Επίσης είδαν από κοντά το προσωπικό που εργάζεται για τη μεγάλη αυτή διοργάνωση, και τις δημιουργικές ομάδες που θα υποδεχτούν τις αποστολές και θα φροντίσουν ώστε όλα να πάνε «ρολόι» τις τρεις βραδιές.

eurovision-stage.jpg

Δείτε το παρακάτω βίντεο που διέρρευσε στο Twitter με τη στιγμή της φωταγώγησης της σκηνής:

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο η Ελληνική όσο και η Κυπριακή αποστολή θα ανέβουν στη συγκεκριμένη σκηνή στον Β' Ημιτελικό της Eurovision στις 11 Μαΐου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved