Eurovision 2023: Το φαβορί του διαγωνισμού, η Loreen έκανε την πρώτη της πρόβα!
Eurovision

Eurovision 2023: Το φαβορί του διαγωνισμού, η Loreen έκανε την πρώτη της πρόβα!

Eurovision 2023: Tην πρώτη τεχνική της πρόβα έκανε η Loreen που για πολλούς θεωρείται το μεγάλο φαβορί του φετινού διαγωνισμού. 

Η στιγμή που πολλοί περίμεναν, ήρθε καθώς η εκπρόσωπος της Σουηδίας, η Loreen έκανε την πρώτη τεχνική της πρόβα.

Η ερμηνεύτρια βρέθηκε στη σκηνή του M&S Bank Arena στο Λίβερπουλ, ήρεμη και πανέτοιμη για την πρώτη σκηνική της πρόβα.

Όσοι έχουν παρακολουθήσει την Loreen στην σκηνική της παρουσία στο Melodifestivalen το οποίο και την ανέδειξε ως εκπρόσωπο της χώρας της στον φετινό διαγωνισμό, ήθελα να δουν ποιες αλλαγές έχει κάνει από τότε μέχρι σήμερα.

Το τραγούδι με τίτλο Tattoo που ερμηνεύει η ίδια το παρουσίασε με μία ειδική κατασκευή που κανείς δεν ήξερε αν θα έφερνε μαζί της η Loreen στο Λίβερπουλ.

Και πράγματι, η ιδιαίτερη αυτή κατασκευή με φώτα led και υπερυψωμένη εξέδρα πάνω στην οποία κάθεται η Loreen ήταν στη θέση της στη σκηνή του Λίβερπουλ.

Όμως είναι και πολύ μικρότερη από τον εθνικό τελικό ανάδειξης της Σουηδίας. Ξαφνικά στο Λίβερπουλ έγινε κάτι σαν ανυψωτική εξέδρα η οποία βοηθάει στο να είναι πιο εύκολη η κίνησή της στη σκηνή και να γίνει πιο πρακτική για να εξυπηρετήσει τη σκηνική παρουσία της Loreen.

Η σκηνή και η οθόνη LED χρησιμοποιήθηκε στην πρόβα για να αντικατοπτρίζει μία θάλασσα και έναν κινούμενο καπνό ώστε να προσδίδουν δραματική ατμόσφαιρα στην εμφάνιση.

Όσο για το ντύσιμο της Loreen on stage, φοράει μία ολόσωμη φόρμα σε nude χρωματισμούς και στην εμφάνισή της κυριαρχούν τα σχεδόν τρομακτικά μακριά νύχια της.

Τα οπτικοακουστικά εφέ είναι θεαματικά!

Να θυμίσουμε ότι ο πρώτος ημιτελικός της φετινής Eurovision θα γίνει στις 9 Μαΐου.

Πηγή φωτογραφιών: eurovision.tv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved