Eurovision 2023: Ακλόνητο φαβορί η Loreen! Σαρώνει στα στοιχήματα
Eurovision

Eurovision 2023: Ακλόνητο φαβορί η Loreen! Σαρώνει στα στοιχήματα

Eurovision 2023: Η Loreen που είχε σαρώσει το 2012 στην Eurovision του Μπακού με το “Euphoria” επιστρέφει στον διαγωνισμό μετά από 11 χρόνια και θεωρείται ήδη ένα από τα μεγάλα φαβορί.

Δεν χρειάστηκαν καν οι πρόβες για να πάρει το προβάδισμα αφού όλοι ήταν υποψιασμένοι πως και αυτή τη φορά θα είναι σαρωτική!

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-452023-34338-mm.jpg

Στον τελικό της Σουηδίας η Loreen έκανε πάταγο και η ίδια βρίσκεται ήδη στην κορυφή των στοιχημάτων! Η Σουηδία "εκθρόνισε" την Ουκρανία στα στοιχήματα για τη Eurovision 2023, με το που δόθηκε στη δημοσιότητα το τραγούδι της Loreen.

Η φετινή συμμετοχή της Ουκρανίας πέρασε στη δεύτερη θέση των στοιχημάτων, μετά από έναν περίπου χρόνο που ήταν "καρφωμένη" στην πρώτη θέση. Την ίδια ώρα, στην τρίτη θέση των στοιχημάτων βρίσκεται το ιδιαίτερο κομμάτι της Φινλανδίας, το οποίο έχει κάνει ήδη μεγάλη αίσθηση.

Άκου το τραγούδι της και δες τις πρώτες φωτό από τις πρόβες της

Η Λορέν έγινε γνωστή στο ευρύ σουηδικό κοινό μετά την συμμετοχή της στην σουηδική εκδοχή της μουσικής εκπομπής Idol 2004, συμμετέχοντας ως Λορέν Ταλχαουί.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-452023-34407-mm.jpg

Κατά την διάρκεια των προκριματικών γύρων, τερμάτισε στην τρίτη θέση μετά από την ψήφο του κοινού. Τελικά, κατέλαβε την τέταρτη θέση. Την επόμενη χρονιά, κυκλοφόρησε το πρώτο της σινγκλ, "The Snake", με το συγκρότημα Rob'n'Raz και έγινε τηλεοπτική παρουσιάστρια στο TV400. Εργάστηκε ως παραγωγός και σκηνοθέτης για αρκετά ριάλιτι σόου στην σουηδική τηλεόραση.

Το 2011, κυκλοφόρησε το σινγκλ "My Heart Is Refusing Me", το οποίο σημείωσε εμπορική επιτυχία στη Σουηδία.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved