Stereo Mike: Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο εκπρόσωπος της Ελλάδας το 2011
Eurovision

Stereo Mike: Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο εκπρόσωπος της Ελλάδας το 2011

Ο Μιχάλης Έξαρχος ή όπως τον γνωρίσαμε, Stereo Mike μας εκπροσώπησε στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision το 2011 μαζί με τον Λούκας Γιώρκα στην Γερμανία με το τραγούδι "Watch My Dance" κερδίζοντας 120 βαθμούς.


Η εμφάνιση τους έφερε στην Ελλάδα την 7η θέση για άλλη μια φορά αφού στην ίδια κατάταξη βρεθήκαμε το 2007 με τον Σαρμπέλ αλλά και το 2009 με τον Σάκη Ρουβά.

Ο Μιχάλης Έξαρχος γεννήθηκε το 1978 στον Πειραιά από Έλληνα πατέρα και μητέρα από την Κροατία. Στα 18 του αποφασίζει να κυνηγήσει το όνειρο του στο Λονδίνο. Συγκεκριμένα σπούδασε στα πανεπιστήμια του Leeds Metropolitan University και το Πανεπιστήμιο του Westminster. Στα επόμενα τέσσερα χρόνια απέκτησε δύο πτυχία, το Bachelor of Music και Master Τεχνολογίας για την παραγωγή ήχου.

Στην διάρκεια αυτών των ετών εργάστηκε ως παραγωγός ήχου στο Vault Recording Studios στο Hackney, στο Λονδίνο, όπου συνεργάστηκε με διάφορους Βρετανούς καλλιτέχνες χιπ χοπ, συμπεριλαμβανομένων των Klashnekoff, Bury Crew, Skinnyman, Taskforce, Iceberg Slim, Mike GLC και JMC.

https://www.instagram.com/p/CavZ5rBDdaI

Είναι ο πρώτος νικητής του MTV EMA Award στην κατηγορία "Best Greek Act" και έχει μετρήσει πολλά χιλιόμετρα στην πολυετή διαδρομή του και εκτός Ελλάδος.

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα σιωπηλής εργασίας στο Λονδίνο, ο ταλαντούχος τραγουδιστής επιστρέφει με τον νέο του δίσκο “Aneli3h”.

Σήμερα ο Stereo Mike διατηρεί έδρα καθηγητή πανεπιστημίου στο Westminster University του Λονδίνου! Συνδυάζει την ακαδημαϊκή ζωή με αυτή του καλλιτέχνη. Έχει συνεργαστεί με σημαντικά ονόματα του ελληνικού τραγουδιού όπως η Χάρις Αλεξίου στη διασκευή του κομματιού “Φεύγω” και η Ελένη Τσαλιγοπούλου στα κομμάτια “Μισιρλού” και “Πιάσε με” καθώς και με δημοφιλείς καλλιτέχνες της νέας γενιάς όπως η Ανδριάνα Μπάμπαλη στο “Δες καθαρά“.

Πέραν αυτών, ο Μιχάλης Έξαρχος με το κομμάτι του “Η Πόλις” συγκαταλέγεται στους ελάχιστους Έλληνες καλλιτέχνες που είχαν την ευτυχία να δουν το video clip τους να παίζει στο MTV Europe.

Δείτε πως είναι σήμερα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved