Eurovision 2023: Όλα όσα έγιναν στο τιρκουάζ χαλί! Οι 37 αποστολές και οι εμφανίσεις
Eurovision

Eurovision 2023: Όλα όσα έγιναν στο τιρκουάζ χαλί! Οι 37 αποστολές και οι εμφανίσεις

Eurovision 2023: Μια μόλις ανάσα πριν από την έναρξη του φετινού ευρωπαϊκού διαγωνισμού της Eurovision και οι εκπρόσωποι όλων των χωρών πήραν μια ανάσα με την παρελαύνοντας στο καθιερωμένο τιρκουάζ χαλί.

Οι αρχές του Λίβερπουλ υποδέχθηκαν και καλωσόρισαν όλες τις διαγωνιζόμενες χώρες στο St. George Hall, δίνοντας κι επίσημα το σύνθημα για ν’ αρχίσει η Eurovision του 2023. Οι οικοδεσπότες του φετινού διαγωνισμού πήραν από νωρίς τη θέση τους, Timur και Sam στο St George’s Hall αναμένοντας τις 37 αποστολές.

eurovision-(1).jpg

Οι συμμετέχοντες του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision ξεκίνησαν από την Walker Art Gallery και κατευθυνθήκαν προς στα πρώτα σκαλοπάτια του Saint George’s Hall, όπου και έλαβε χώρα η επίσημη τελετή έναρξης του φετινού διαγωνισμού!

Τις εντυπώσεις φυσικά «έκλεψε» ο εκπρόσωπος της Ελλάδας, Victor Vernicos.

https://www.instagram.com/p/Cr83sMDAmX_

Ο 16χρονος εκπρόσωπος της Ελλάδας εμφανίστηκε, φορώντας με μπλέιζερ σε γήινες αποχρώσεις, όπως και τα ρούχα με τα οποία εμφανίζεται στη σκηνή κατά τη διάρκεια της performance του με το «What They Say». Στο 200 μέτρων τιρκουάζ χαλί που έστρωσαν οι διοργανωτές, τον Victor συνόδευσαν ο καλλιτεχνικός διευθυντής της ελληνικής αποστολής, Κωνσταντίνος Ρήγος, οι δύο σχολιάστριες της φετινής διοργάνωσης, Μαρία Κοζάκου και Τζένη Μελιτά και η επικεφαλής της ελληνικής αποστολής, Μόνικα Παπαδάτου, ενώ όλη η ομάδα της Ελλάδας ήταν παρούσα στην εκδήλωση.

Εξίσου εντυπωσιακή βέβαια και η εκπρόσωπος της Σουηδίας Loreen αλλά και τα δυο ακόμη μεγάλα φαβορί, οι εκπρόσωποι του Ισραήλ και της Φινλανδίας.

https://www.instagram.com/p/Cr8vYSqAO7Z
https://www.instagram.com/p/Cr83E5Uggsv

Δες όλα όσα έγιναν στο βίντεο που ακολουθεί

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved