Eurovision 2023: Το twitter δίνει «ρέστα»! Οι απίστευτες ατάκες και ο... Θανάσης Ευθυμιάδης
Eurovision

Eurovision 2023: Το twitter δίνει «ρέστα»! Οι απίστευτες ατάκες και ο... Θανάσης Ευθυμιάδης

Eurovision 2023: Ο αγαπημένος διαγωνισμός τραγουδιού απόψε είναι εδώ με τον Α’ Ημιτελικό να λαμβάνει χώρα στο Liverpool Arena τον οποίο παρακολουθούμε από την ΕΡΤ, σε απευθείας σύνδεση.

Ωραίες εμφανίσεις, ιδιαίτερες παρουσιάσεις, τραβηγμένες μεταμφιέσεις αλλά και μερικές παραφωνίες… σχολιάστηκαν δίχως αύριο στο twitter.

IMG_1785.jpg

Εκτός φυσικά από τις εμφανίσεις, οι λάτρεις του Μέσου σχολίασαν και την πρώτη επίσημη της Τζένης Μελιτά ενώ σταθερή αγαπημένη τους παραμένει η Μαρία Κοζάκου ενώ το πιο επιτυχημένο σχόλιο ever ήταν αυτό ο τραγουδιστής της Μολδαβίας τους θύμισε τον... Θανάση Ευθυμιάδη!

Δες τα σχόλια στη gallery

Το μεγάλο πάρτι της μουσικής αποτελείται από δύο ημιτελικούς, στις 9 (δηλαδή σήμερα Τρίτη) και 11/5, και τον τελικό, στις 13/5. Θα είναι η ένατη φορά, αριθμός-ρεκόρ, που το Ηνωμένο Βασίλειο φιλοξενεί τον διαγωνισμό, με τελευταία φορά στο Μπέρμιγχαμ το 1998. Τα τρία ζωντανά σόου παρουσιάζουν η Βρετανίδα τραγουδίστρια Αλέσα Ντίξον, η Βρετανίδα ηθοποιός Χάνα Γουάντινγκχεμ και η Ουκρανή τραγουδίστρια Πούλια Σάνινα, με τον Ιρλανδοβρετανό τηλεοπτικό παρουσιαστή και σχολιαστή του διαγωνισμού Γκρέιαμ Νόρτον να συμμετέχει μαζί τους στον τελικό.

eurovision.jpg

Τριάντα επτά χώρες θα συμμετέχουν στον διαγωνισμό, με τη Βόρεια Μακεδονία, τη Βουλγαρία και το Μαυροβούνιο να τάσσονται κατά της συμμετοχής τους, κυρίως λόγω των οικονομικών επιπτώσεων της παγκόσμιας ενεργειακής κρίσης. Ελλάδα και Κύπρος θα εμφανιστούν στον δεύτερο ημιτελικό στις 11 Μάη, στο πρώτο μισό, με τον Βίκτωρα Βερνίκος να παρουσιάζει το κομμάτι «What They Say» στην όγδοη θέση, ενώ η Κύπρος με τον Andrew Lambrou θα τραγουδήσει στη έκτη θέση.

Στον πρώτο ημιτελικό, στις 9/5, απόψε διαγωνίστηκαν 15 χώρες, ενώ στον δεύτερο ημιτελικό θα λάβουν μέρος 16 χώρες. Από τους δύο ημιτελικούς θα προκριθούν οι 10 πρώτες χώρες, οι οποίες θα συναντήσουν τις 5 μεγάλες χώρες αλλά και την περσινή νικήτρια Ουκρανία στον μεγάλο τελικό.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved