Eurovision 2023: Επαναφορά στον παλαιό τρόπο ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων από την EBU
Eurovision

Eurovision 2023: Επαναφορά στον παλαιό τρόπο ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων από την EBU

Eurovision 2023: Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η EBU η ανακοίνωση των φιναλίστ θα πραγματοποιηθεί όπως γινόταν κανονικά μέχρι και πέρσι, μέσα από το green room.

Φαίνεται ότι η αλλαγή που ανακοινώθηκε μέσα από την dress rehearsal του πρώτου ημιτελικού για τον τρόπο ανακοίνωσης των φιναλίστ, στα πρότυπα μεγάλων τηλεοπτικών παραγωγών, δεν έπεισε ούτε το κοινό αλλά ούτε την ίδια την EBU.

eurovision-(2).jpg

Έτσι, με ανακοίνωση της η ίδια η EBU, αναφέρει ότι επιστρέφει στον παλαιό τρόπο ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων. Συγκεκριμένα λέει:

«Αφού δοκιμάσαμε ένα νέο σύστημα παρουσίασης των χωρών που προκρίθηκαν στο Dress Rehearsal 1 του Πρώτου Ημιτελικού του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2023, αποφασίστηκε από την ομάδα παραγωγής να επιστρέψει στην προηγούμενη σειρά παρουσίασης των αποτελεσμάτων που χρησιμοποιήθηκε τα τελευταία χρόνια, με τους καλλιτέχνες να μαθαίνουν αν θα περάσουν στον Μεγάλο Τελικό μαζί με τις αντιπροσωπείες τους στο Green Room. Παρόλο που η προαναγγελθείσα αλλαγή δεν θα εφαρμοστεί φέτος στον διαγωνισμό, υπάρχουν άλλες καινοτομίες στο σόου που πρέπει να ανυπομονούν να δουν οι θεατές».

Eurovision Song Contest – EBU

A-IMITELIKOS-EUROVISION.jpg

Έτσι λοιπόν η ανακοίνωση των φιναλίστ θα πραγματοποιηθεί όπως γινόταν κανονικά μέχρι και πέρσι, μέσα από το green room. Μπορεί αυτή η αλλαγή να μην προχώρησε, όπως αναφέρουν στην ίδια ανακοίνωση, αλλά οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν άλλες αλλαγές στον διαγωνισμό.

Νωρίτερα, είχε ανακοινωθεί ένας νέος τρόπος ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων του 67ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision σε σχέση με τους ημιτελικούς.

Τα πλάνα από το Green Room θα αποτελούσαν παρελθόν κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και αντί αυτού, οι 15 συμμετέχοντες του ημιτελικού θα ήταν στημένοι σε ένα βάθρο στα χρώματα του διαγωνισμού.

ukraine-eurovision-2022

Οι παρουσιαστές θα παρουσίαζαν τους καλλιτέχνες που εξασφάλισαν την πρόκριση και αφού ο επιτυχών διαγωνιζόμενος άκουγε το όνομα της χώρας του θα χαιρετούσε το κοινό και τους λοιπούς συμμετέχοντες και στη συνέχεια θα αποχωρούσε από τη σκηνή.

Μετά την ανακοίνωση των πέντε πρώτων ονομάτων, η κάμερα θα μεταφερόταν στα παρασκήνια όπου η Alesha Dixon θα βρισκόταν με τους πέντε προκριθέντες και θα έπαιρνε τις πρώτες δηλώσεις τους.

Η αγωνία θα ανέβαινε στα ύψη όταν θα επρόκειτο να ανακοινωθεί και το τελευταίο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved