Eurovision 2023 Β' Ημιτελικός - Ελλάδα: Η εμφάνιση του Victor Vernicos στη σκηνή
Corinne Cumming 2023
Eurovision

Eurovision 2023 Β' Ημιτελικός - Ελλάδα: Η εμφάνιση του Victor Vernicos στη σκηνή

Eurovision 2023: Τον καλύτερό του εαυτό έδωσε ο Victor Vernicos, όπως ακριβώς είχε υποσχεθεί, στον Β' Ημιτελικό του φετινού ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού! 

Ο 16χρονος καλλιτέχνης κατεβαίνει φέτος με το τραγούδι που έγραψε ο ίδιος τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού όταν ήταν 14 ετών, ανέβηκε στη σκηνή με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό, με σκοπό να κατακτήσει το πλήθος από κάτω αλλά και τους τηλεθεατές.

Greece: Victor Vernicos -

Ο Victor Vernicos ερμήνευσε το τραγούδι του «What They Say» για την Ελλάδα.

Corinne Cumming 2023

Ο Έλληνας εκπρόσωπος στην αποψινή του εμφάνιση δεν άλλαξε τίποτα απολύτως από όσα τον είδαμε και μάθαμε ότι έκανε στις πρόβες του, με μοναδική εξαίρεση το γεγονός ότι οι έντονες κινήσεις του ήταν πιο περιορισμένες από πριν. Εκείνο που έδειξε να εντυπωσιάζει την Ευρώπη ήταν, εκτός από τη στιγμή που στο τεράστιο video wall πρωταγωνιστούσε ένα ολόγιομο αυγουστιάτικο φεγγάρι, ήταν που στο φόντο του τραγουδιστή εμφανίζονταν γράμματα της ελληνικής αλφαβήτου.

Τα γράμματα άφησαν το δικό τους αποτύπωμα στη σκηνή, δίνοντας την εντύπωση πως άνοιγαν έναν φωτεινό δρόμο που οδηγούσε στον έναστρο ουρανό.

vernicos-(2).jpg

Να θυμίσουμε ότι η Ελλάδα ξεκίνησε τις εμφανίσεις της στη Eurovision το 1974 αλλά μέχρι το 2005 που το «σήκωσε» η Έλενα Παπαρίζου με το My Number One, είχε καταφέρει να φτάσει μέχρι το Top 5 τέσσερις φορές. Η Ελλάδα, όπως θυμόμαστε όλοι είχε φιλοξενήσει τον διαγωνισμό το 2006 στην Αθήνα.

Πάντως, κάτι ακόμα που κάνει την Ελλάδα να ξεχωρίζει στον διαγωνισμό, είναι ότι δεν βρέθηκε ποτέ στην τελευταία θέση της βαθμολογίας στην ιστορία της Eurovision.

230502_Sarah-Louise-Bennett_EBU_0451.jpg

Μετά το 2000, η Ελλάδα έδειξε να κάνει μία μεγάλη στροφή σε ό,τι είχε να κάνει με τον διαγωνισμό καθώς άρχισε να πειραματίζεται σε διαφορετικά στυλ τραγουδιών και διαφορετικούς συνδυασμούς γλωσσών με τις οποίες ερμήνευαν οι εκπρόσωποί της.

Φυσικά, η κορυφαία στιγμή της Ελλάδας ήταν όταν η Έλενα Παπαρίζου ερμήνευσε το τραγούδι της στη σκηνή του Κιέβου σαγηνεύοντας όλη την Ευρώπη.

Στους τελευταίους διαγωνισμούς της Eurovision το 2021 και το 2022, η χώρα μας έχει καταταγεί μέσα στην τοπ 10άδα του μεγάλου τελικού.

Greece: Victor Vernicos -

Ο Victor Vernicos

Corinne Cumming 2023

Απόψε (11/5) ο Victor Vernicos που ήδη έχει αφήσει το δικό του αποτύπωμα στη Eurovision καθώς είναι ο πιο μικρός σε ηλικία καλλιτέχνης που ανέβηκε ποτέ στη σκηνή, έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για μία αξιοπρεπή εμφάνιση.

Δείτε το βίντεο με την εμφάνισή του παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved