Eurovision 2023 Β' Ημιτελικός - Κύπρος: Η εμφάνιση του... ξυπόλυτου Andrew Lambrou στη σκηνή!
Sarah Louise Bennett
Eurovision

Eurovision 2023 Β' Ημιτελικός - Κύπρος: Η εμφάνιση του... ξυπόλυτου Andrew Lambrou στη σκηνή!

Eurovision 2023: O Andrew Lambrou εκπροσωπεί φέτος την Κύπρο με ένα πολύ μελωδικό αλλά και ρομαντικό τραγούδι που μας ταξιδεύει, το Break A Broken Heart.

Πρόκειται για ένα πολύ ατμοσφαιρικό τραγούδι, με τον Andrew Lambrou να ξεχωρίζει on stage με τη μελωδική φωνή του.

Όπως λένε οι στίχοι του τραγουδιού, είναι πραγματικός survivor! Από την πρώτη στιγμή της ανάμειξής του με τη Eurovision, ο 24χρονος τραγουδιστής είχε ως σκοπό να κάνει την πατρίδα των γονιών του που ζουν στην Αυστραλία, περήφανη.

Σε ό,τι αφορά τις συμμετοχές της Κύπρου, η χώρα συμμετέχει κάθε χρόνο με εξαίρεση το 1988, το 2001 και το 2014.

Από την επιστροφή της στη Eurovision το 2015, η χώρα μόνο μία φορά δεν προκρίθηκε ενώ το 2018 ήταν η καλύτερή της χρονιά με την Ελένη Φουρέιρα να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση με το τραγούδι Fuego. Μέχρι το 2021, η Κύπρος κατέχει το ρεκόρ για τις περισσότερες φορές που συμμετέχει στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision χωρίς ούτε μία νίκη, με 37 συμμετοχές στον διαγωνισμό.

Τα περισσότερα από τα κυπριακά τραγούδια έχουν τραγουδηθεί στα Ελληνικά ή στα Αγγλικά, με τις εξαιρέσεις να είναι το 2000, όπου το τραγούδι "Νόμιζα" περιελάμβανε και Ελληνικά και Ιταλικά, το 2007, στον οποίο η Ευρυδίκη ερμήνευσε το "Comme ci, comme ça" εξ ολοκλήρου στα Γαλλικά μαζί με τον τότε σύζυγό της Δημήτρη Κοργιαλά. Επιπλέον, τόσο στον διαγωνισμό του 2018 όσο και στον διαγωνισμό του 2021, τα τραγούδια είχαν ορισμένες φράσεις στα Ισπανικά.

Απόψε, ο Andrew Lambrou έβαλε τα δυνατά του και κατάφερε να χαρίσει στο κοινό μία πολύ όμορφη ερμηνεία.

Καλή επιτυχία στην Κύπρο!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο από την εμφάνιση του Andrew Lambrou:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved