Eurovision 2023 Β' Ημιτελικός: Η Κύπρος πάει τελικό! Ο Andrew Lambrou τα κατάφερε!
Eurovision

Eurovision 2023 Β' Ημιτελικός: Η Κύπρος πάει τελικό! Ο Andrew Lambrou τα κατάφερε!

Eurovision 2023: Με το ατμοσφαιρικό και πολύ ερωτικό τραγούδι του, ο Κύπριος εκπρόσωπος Andrew Lambrou κατάφερε να περάσει στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου (13/5)

Ο Andrew Lambrou έκανε μία πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση στο stage του Liverpool Arena στον Β' Ημιτελικό, ερμηνεύοντας το τραγούδι του Break a broken heart.

230505_Sarah-Louise-Bennett_EBU_0166.jpg

Φορώντας total black σύνολο και ξυπόλυτος πάνω στη σκηνή, ο 24χρονος εκπρόσωπος της Κύπρου εντυπωσίασε με τις φωνητικές του δυνατότητες και το dramatic στυλ του. Mε αυτά τα δύο «δυνατά» του σημεία, κατάφερε να εντυπωσιάσει τους Ευρωπαίους ώστε να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου (13/5).

Για την ιστορία να πούμε ότι η Κύπρος συμμετέχει στη Eurovision κάθε χρόνο με εξαίρεση το 1988, το 2001 και το 2014.

Από το 2015, η χώρα μόνο μία φορά δεν προκρίθηκε ενώ το 2018 ήταν η καλύτερή της χρονιά με την Ελένη Φουρέιρα να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση με το τραγούδι Fuego. Μέχρι το 2021, η Κύπρος κατέχει το ρεκόρ για τις περισσότερες συμμετοχές στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision χωρίς ούτε μία νίκη, με 37 συμμετοχές στον διαγωνισμό.

Σκοπός του Andrew Lambrou ο οποίος ζει μόνιμα με την οικογένειά του στην Αυστραλία ήταν να βρεθεί στη σκηνή της Eurovision και να κάνει περήφανη τη χώρα καταγωγής των δικών του, γεγονός που τελικά κατάφερε.

Δείτε την εμφάνισή του στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved