Eurovision 2023 Β' Ημιτελικός: Η Blanka από την Πολωνία έβαλε φωτιά στη σκηνή του Liverpool Arena!
Blanka rehearsing Solo for Poland at the Second Rehearsal of the Second Semi-Final at Liverpool Arena
Sarah Louise Bennett
Eurovision

Eurovision 2023 Β' Ημιτελικός: Η Blanka από την Πολωνία έβαλε φωτιά στη σκηνή του Liverpool Arena!

Eurovision 2023: Aν και στον Α' Ημιτελικό τα φαβορί του φετινού, 67ου διαγωνισμού της Eurovision ήταν όλα μαζεμένα, στον Β' Ημιτελικό έδειξαν να είναι λίγο πιο χλιαρά τα πράγματα! 

Αρχικά τουλάχιστον γιατί όταν στη σκηνή του Liverpool Arena ανέβηκε η Blanka από την Πολωνία για να ερμηνεύσει το τραγούδι της «Solo», η σκηνή πήρε φωτιά και κέρδισε επάξια τον τίτλο του φαβορί για τον φετινό διαγωνισμό, ανάμεσα βέβαια σε άλλα!

Η σέξι και εντυπωσιακή Blanka είναι μισή Πολωνή, μισή Βουλγάρα καλλιτέχνις η οποία έχει ήδη αρχίσει να γίνεται γνωστή παγκοσμίως.

Poland: Blanka -

Ήταν μόλις 14 ετών όταν έγραψε το πρώτο της τραγούδι, ενώ ζούσε στην Πολωνική πόλη Szczecin.

Ήξερε από τότε ότι ήθελε να γίνει ποπ σταρ και έτσι έφυγε για τις Ηνωμένες Πολιτείες με τη μητέρα της και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια έβαλε τα δυνατά της να πετύχει τον στόχο της. Άρχισε τις εμφανίσεις στο Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη με μία κιθάρα στο χέρι και όπλο της την καθαρή φωνή της και μάλιστα τραγούδησε και στο κλαμπ, The Bitter End όπου είχε ξεκινήσει την καριέρα της η Lady Gaga.

Mε την εντυπωσιακή εμφάνισή της επί σκηνής, η Blanca έκανε τον αντρικό πληθυσμό να τα χάσει με τις τέλειες αναλογίες της, το μοναδικό λίκνισμά της στους ήχους του τραγουδιού και το ταμπεραμέντο της.

Στη σκηνή του Β' Ημιτελικού, η Blanka με άλλο ρούχο εμφανίστηκε στην αρχή και αλλιώς κατέληξε στο τέλος του τραγουδιού της. Πιο συγκεκριμένα εμφανίστηκε με ένα αέρινο πολύχρωμο κοντό φόρεμα και όταν ήρθε η στιγμή για να χορέψει ξέφρενα στη «γέφυρα» του τραγουδιού της, έβγαλε ένα κομμάτι του ρούχου της και έμεινε με ένα πιο χορευτικό και κοντό φόρεμα που της επέτρεπε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων.

Και φυσικά μάγεψε με την εμφάνισή της. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved