Eurovision 2023 - Τελικός: Σείστηκε το Liverpool Arena με την εμφάνιση του Käärijä για τη Φινλανδία!
Chloe Hashemi / EBU
Eurovision

Eurovision 2023 - Τελικός: Σείστηκε το Liverpool Arena με την εμφάνιση του Käärijä για τη Φινλανδία!

Eurovision 2023 - Τελικός: H Φινλανδία είναι το δεύτερο μεγάλο φαβορί του φετινού 67ου διαγωνισμού της Ευρώπης και απόψε (13/5) έδωσε ο εκπρόσωπός της ξεπέρασε τον εαυτό του για να μαγέψει το κοινό! 

Ράπερ, τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης, ο Käärijä φημίζεται για τη μοναδική ενέργειά του κάθε φορά που ανταμώνει με τη σκηνή.

Finland: Käärijä -
Käärijä rehearsing Cha Cha Cha for Portugal at the Second Rehearsal of the Second Semi-Final at Liverpool ArenaChloe Hashemi / EBU

Ο Käärijä προέρχεται από την πόλη Vantaa της Φινλανδίας και από το 2014 ασχολείται με τη μουσική όμως μόλις το 2020 κατάφερε να κυκλοφορήσει την πρώτη δουλειά του.

Το τραγούδι του Cha Cha Cha που ερμήνευσε πάνω στη σκηνή της Eurovision, διαθέτει στοιχεία ηλεκτρονικής μουσικής, ραπ, μέταλ και αρκετών ακόμα ειδών μουσικής και εμφανίστηκε on stage ημίγυμνος φορώντας δερμάτινο παντελόνι, ένα φλούο πράσινο τζάκετ μπολερό και πολλή ενέργεια!

Finland: Käärijä -

Ο Käärijä τραγούδησε το Cha Cha Cha για τη Φινλανδία.

Chloe Hashemi / EBU

Το κύριο χαρακτηριστικό της εμφάνισής του, η οποία και κέρδισε ένα πολύ δυνατό χειροκρότημα στο Α' Ημιτελικό την περασμένη Τρίτη (9/5) ήταν η χορογραφία του ερμηνευτή με τους χορευτές του, οι οποίοι σχημάτισαν πάνω στη σκηνή μια τεράστια «κάμπια» φορώντας βέβαια και τα κοστούμια που περιγράψαμε παραπάνω.

Δείτε τη μοναδική εμφάνιση του Käärijä στον μεγάλο τελικό:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved