Eurovision 2023 B' Ημιτελικός: Ένα από τα φαβορί, η Αυστρία, στην εμφάνισή της επί σκηνής
Teya & Salena rehearsing Who The Hell Is Edgar? for Austria at the Second Rehearsal of the Second Semi-Final at Liverpool Arena
Chloe Hashemi / EBU
Eurovision

Eurovision 2023 B' Ημιτελικός: Ένα από τα φαβορί, η Αυστρία, στην εμφάνισή της επί σκηνής

Eurovision 2023 - Β' Ημιτελικός: Με τα γραφεία στοιχημάτων να δίνουν πρώτη την Αυστρία ως τη χώρα που παίρνει την πρόκριση στον τελικό από το γκρουπ χωρών στον Β' Ημιτελικό, οι εκπρόσωποί της έδωσαν επί σκηνής τον καλύτερό τους εαυτό.

Για την Teya & Salena, όλα έχουν να κάνουν με την Eurovision.

230505_CHLOE-HASHEMI-EBU_0733.jpg

Το ντουέτο των δύο τραγουδιστριών της Αυστρίας γνωρίστηκαν την εποχή που συμμετείχαν στο αυστριακό Talent Show Starmania 21. Τις έφερε κοντά η αγάπη τους για τον διαγωνισμό της Eurovision και όταν λίγο αργότερα αποφάσισαν να συνεργαστούν μουσικά, το όνειρό τους πήρε σάρκα και οστά, ενώνοντας τις δυνάμεις τους για την Ευρωπαϊκή γιορτή τραγουδιού

Και οι δύο τραγουδίστριες, είχαν κάνει ως μονάδες τις προσπάθειές τους το προηγούμενο διάστημα για να συμμετάσχουν στη Eurovision όμως δεν κατάφεραν να κερδίσουν στους εθνικούς διαγωνισμούς της Αυστρίας το εισιτήριο για τη σκηνή του διαγωνισμού. Χρειάστηκε να ενώσουν τελικά τις δυνάμεις τους φέτος, γράφοντας στίχους και μουσική μαζί για το σατιρικό τραγούδι Who The Hell Is Edgar? με το οποίο εκπροσωπούν φέτος την πατρίδα τους.

230505_CHLOE-HASHEMI-EBU_0741.jpg

Όλα τα γραφεία στοιχημάτων, θεωρούν την Αυστρία ένα από τα φαβορί του Β' Ημιτελικού, από τα ελάχιστα δηλαδή του συγκεκριμένου γκρουπ χωρών καθώς φέτος τα περισσότερα φαβορί ήταν συγκεντρωμένα στον Α' Ημιτελικό.

Δείτε το βίντεο με την εμφάνισή τους:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved