Eurovision 2023 B' Ημιτελικός: Epic σχόλια στο Twitter: Ο κούκλος Andrew Lambrou & η καλλονή Πολωνή!
Eurovision

Eurovision 2023 B' Ημιτελικός: Epic σχόλια στο Twitter: Ο κούκλος Andrew Lambrou & η καλλονή Πολωνή!

Eurovision 2023 B' Ημιτελικός: Τρελό... γλέντι έχει στηθεί στο Twitter σχεδόν από την έναρξη του αποψινού ημιτελικού της Eurovision με τους χρήστες του να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε σχόλια! 

Τα περισσότερα μας έκαναν να γελάσουμε με τον Andrew Lambrou και την εμφάνισή του επί σκηνής με τα χρώματα της Κύπρου να αποθεώνεται για την εντυπωσιακή παρουσίαση του τραγουδιού του. Βέβαια οι περισσότεροι στάθηκαν στην εξωτερική του εμφάνιση καθώς είναι πράγματι ένας πολύ γοητευτικός ο 24χρονος νέος.

Δεν έμεινε εκτός σχολίων βέβαια και ο Victor Vernicos με πολλούς να στηρίζουν τον 16χρονο «γιο της Eurovision» όπως τον αποκαλούν φέτος στη διοργάνωση λόγω του νεαρού της ηλικίας του.

Διθυραμβικά σχόλια όμως και για την Πολωνή τραγουδίστρια, την Blanka η οποία τραγούδησε το Solo και έμεινε στη σκηνή στο τέλος του τραγουδιού της με ένα μικροσκοπικό φόρεμα.

Φυσικά δεν έλειψαν και τα... τρολαρίσματα στους διαγωνιζόμενους, με τον εκπρόσωπο της Ρουμανίας, τον Theodor Andrei να μπαίνει στο... στόχαστρο των Twitteράδων για την εκκεντρική εμφάνισή του.

Κάποιοι άλλοι πάλι έβαλαν στο... στόχαστρό του τον Δανό εκπρόσωπο καθώς η παιδική του φυσιογνωμία προκάλεσε πολλά σχόλια.

Δείτε παρακάτω κάποια από τα πιο απολαυστικά σχόλια παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved