Eurovision 2023 – Vernicos: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον αποκλεισμό - «Βάζω δύσκολα στον εαυτό μου…»
Eurovision

Eurovision 2023 – Vernicos: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον αποκλεισμό - «Βάζω δύσκολα στον εαυτό μου…»

Eurovision 2023: O Victor Vernicos έκανε τις πρώτες δηλώσεις στην εκπομπή, Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν  μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας στη Eurovision.

O 16χρονος είπε χαρακτηριστικά: «Νομίζω ότι ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο μίλησα μετά την εμφάνισή μου ήταν ο Κωνσταντίνος Ρήγος, ο σκηνοθέτης μας. Όταν κατέβηκα από τη σκηνή όλοι ήταν χαρούμενοι, όσοι ήταν στα backstage, όλοι του BBC και όλοι, είδαν ότι τα έδωσα όλα, πόσο το χάρηκα, πόσο καλή ήταν η εμφάνισή μου».

Και πρόσθεσε ο Victor Vernicos τόνισε: «Σίγουρα θα έρθουν πολλά τραγούδια. Συνεχίζω την πορεία μου στη μουσική, τα δίνω όλα όπως τα έδωσα και πάνω στη σκηνή της Eurovision. Mου αρέσει να βάζω στόχους που δε θα είμαι σίγουρος ότι μπορώ να πετύχω γιατί έτσι μπορώ να μάθω και να εξελιχθώ. Αυτό κάνω και αυτό θα συνεχίσω να κάνω.»

Και συνέχισε λέγοντας: «Βάζω δύσκολα στον εαυτό μου αλλά νομίζω αυτό είναι και το point της ζωής για να εξελισσόμαστε. Δε θέλω να πάρω τίποτα, θέλω να μάθω για να μπορώ να δώσω. Η συμμετοχή μου στη Eurovision μου έμαθε πόσο όμορφος είναι ο κόσμος. Μου άρεσε πάρα πολύ η εμπειρία. Ήταν πάρα πολύ όμορφα όλα»!

Δείτε τις πρώτες δηλώσεις του Victor στην εκπομπή της ΕΡΤ!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved