Μάθατε σε ποια πόλη της Σουηδίας θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision 2024;
Chloe Hashemi / EBU
Eurovision

Μάθατε σε ποια πόλη της Σουηδίας θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision 2024;

Στην συγκεκριμένη πόλη της Σουηδίας έχει διεξαχθεί άλλες τρεις φορές ο διαγωνισμός της Eurovision! Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό του 2024.

To τραγούδι «Tattoo της Loreen» ήταν η μεγάλη νικήτρια της Eurovision 2023 που φιλοξενήθηκε στο Λίβερπουλ, καθώς η Ουκρανία βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση.

Μάλιστα η δημοφιλής τραγουδίστρια έγινε η πρώτη γυναίκα που κατάφερε να κερδίσει δύο φορές το διαγωνισμό τραγουδιού. Η πρώτη της νίκη ήταν το 2012 με το υπέροχο και αξέχαστο «Euphoria».

loreen.jpg

Έτσι, μετά τη νίκη της Loreen η Eurovision το 2024 θα διεξαθεί στη Σουηδία και συγκεκριμένα στο Μάλμε, για τρίτη φορά!

«Το Μάλμε κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην ιστορία του διαγωνισμού, αφού τον φιλοξένησε με επιτυχία πρώτα το 1992 και στη συνέχεια το 2013 – μετά την τελευταία νίκη της Loreen», δήλωσε ο Martin Österdahl, εκτελεστικός επόπτης του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision.

Sweden: Loreen -

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που επιστρέφουμε σε αυτή τη ζωντανή και δυναμική πόλη, η οποία έχει αποδείξει ότι διαθέτει τους χώρους και τις υποδομές που είναι ιδανικές για τη διοργάνωση της μεγαλύτερης εκδήλωσης ζωντανής μουσικής στον κόσμο», τόνισε.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η υποψηφιότητα της πόλης «κατέδειξε ένα τεράστιο πάθος» για τον διαγωνισμό.

Η σκηνή θα στηθεί στη Malmö Arena με τους δύο ημιτελικούς να γίνονται 7 και 9 Μαΐου 2024, ενώ ο μεγάλος τελικός στις 11 του μήνα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved