Βίκτωρ Βερνίκος: Αυτοτρολάρεται για την επίδοσή του στη Eurovision–Τα ευφάνταστα βίντεο στο Tik Tok
Eurovision

Βίκτωρ Βερνίκος: Αυτοτρολάρεται για την επίδοσή του στη Eurovision–Τα ευφάνταστα βίντεο στο Tik Tok

Eurovision 2023: Μπορεί ο νεαρός Βίκτωρ Βερνίκος που εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διαγωνισμό να μην κατάφερε να περάσει στην τελική φάση, ωστόσο φαίνεται πως πλέον το έχει ξεπεράσει. 

Μερικούς μήνες μετά το διαγωνισμό ο 17χρονος Βίκτωρ, αυτοτρολάρεται για τη επίδοσή του μέσα από δυο ευφάνταστα βίντεο στο Tik Tok.

«Αυτή είναι η ζωή μου, ήθελα πάντα να γίνω meme» λέει στο βίντεο που «ανέβασε» στο TikTok, και εξηγεί τι είχε συμβεί τραγουδώντας τη φάλτσα νότα.

Δες τα βίντεο

«Σίγουρα δεν πετύχαμε το στόχο μας που ήταν να πάμε τελικό, αλλά κάποιες φορές άλλα πράγματα είναι πιο σημαντικά. Στεναχωρήθηκα λίγο που δεν περάσαμε, αλλά όχι για πολύ. Ήταν τέλεια η εμπειρία της Eurovision, έμαθα πολλά πράγματα, γνώρισα πολλούς καλλιτέχνες. Το 4άρι της ελληνικής επιτροπής στην Κύπρο δεν έχει να κάνει με μένα. Εγώ τα έδωσα όλα στη σκηνή, ήμουν λίγο αγχωμένος στην αρχή. Τα έδωσα όλα, αλλά δεν ήταν η στιγμή μου.

1676043241214-268082573-vernikos-(2).jpg

Δεν θα άλλαζα τίποτα. Όταν κατέβηκα από τη σκηνή όλοι ήταν χαρούμενοι, όσοι ήταν στα backstage, όλοι του BBC και όλοι, είδαν ότι τα έδωσα όλα, πόσο το χάρηκα, πόσο καλή ήταν η εμφάνισή μου. Σίγουρα θα έρθουν πολλά τραγούδια. Συνεχίζω την πορεία μου στη μουσική, τα δίνω όλα όπως τα έδωσα και πάνω στη σκηνή της Eurovision», είχε πει ανάμεσα σε άλλα στις πρώτες του δηλώσεις μετά τον αποκλεισμό.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved