Νίκος Γκέλια: Η εμφάνιση - έκπληξη στον τελικό της Eurovision στην Αλβανία
Eurovision

Νίκος Γκέλια: Η εμφάνιση - έκπληξη στον τελικό της Eurovision στην Αλβανία

Ο αγαπημένος ηθοποιός από τη σειρά του MEGA «Το Ναυάγιο», Νίκος Γκέλια εμφανίστηκε στον τελικό της Eurovision στην Αλβανία.

Ο Νίκος Γκέλια κατάγεται από την Αλβανία και ήρθε στην Ελλάδα όταν ήταν 5,5 ετών. Έτσι, φιλοξενήθηκε στο 62ο μουσικό φεστιβάλ, μετά από πρόσκληση του εθνικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα της Αλβανίας.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, μάλιστα, μοιράστηκε με το κοινό μια ιστορία από την παιδική του ηλικία.

gelia-(1).jpg

Συγκεκριμένα, είπε πως όταν ήταν 4 ετών πήγε στο μουσικό φεστιβάλ, όπου συμμετείχε τότε και η διάσημη Αλβανίδα τραγουδίστρια Aurela Gace, και κατάφερε να της «κλέψει» ένα φιλί. Μάλιστα, ζήτησε από τη μητέρα του να μην του πλύνει ξανά το πρόσωπο για 100 χρόνια.

Στο μουσικό φεστιβάλ, από το οποίο προκύπτει ο εκπρόσωπος της Αλβανίας για την Eurovision, συμμετείχε και η Aurela Gace, η οποία άκουσε την ιστορία του.

gelia-(2).jpg

«Πριν από 29 χρόνια που και εσύ ήσουν πάνω στη σκηνή και κέρδισες, εγώ ήμουν 3-4 ετών και είπα στη μητέρα μου ότι ήθελα να έρθω. Με έφερε και μόλις τελείωσες με πέταξε πάνω στη σκηνή. Ήρθα, σε αγκάλιασα και εσύ μου έδωσες ένα φιλί. Και είπα στη μητέρα μου, ‘’δεν θα μου καθαρίσεις το μάγουλο για 100 χρόνια’’».

Με την τραγουδίστρια να απαντά χιουμοριστικά:

gelia-(3).jpg

«Είναι πολύ όμορφο αυτό. Και να φανταστείς ότι εσύ μεγάλωσες, έγινες άντρας και εγώ είμαι ακόμα εδώ».

«Εμ… έτσι είναι η ζωή», απάντησε ο Νίκος Γκέλια.

Δες το βίντεο από την εκπομπή Ακόμη δεν είδες τίποτα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved