Eurovision 2024: Ανέβηκε κι άλλη θέση στα στοιχήματα η Σάττι με το Zari - Μπήκε στη 10άδα
Eurovision

Eurovision 2024: Ανέβηκε κι άλλη θέση στα στοιχήματα η Σάττι με το Zari - Μπήκε στη 10άδα

Eurovision 2024: Πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές μέσα σε τέσσερις μέρες το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι. Ανέβηκε στα στοιχήματα.

Παρόλο που στην Ελλάδα το τραγούδι έχει διχάσει, στην Ευρώπη κερδίζει το έδαφος και αρέσει πολύ. Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που παρουσιάστηκε το τραγούδι που θα πάει στην Γιουροβίζιον, και όλο ανεβαίνει στα στατιστικά.

Η Δανάη Μπάρκα χορεύει σε ξέφρενους ρυθμούς το Zari της Μαρίνας Σάττι για τη Eurovision 2024

satti.jpg

Η ελληνική συμμετοχή φιγούραρε αρχικά στην 14η θέση και με σταθερά βήματα και ανοδικές τάσεις πλέον έχει περάσει στην πρώτη δεκάδα των στοιχημάτων για πιθανότητα νίκης στο 68ο διαγωνισμό της Eurovision.

Το ελληνικό τραγούδι φαίνεται πως αρέσει πολύ και σε Eurofans από χώρες που λατρεύουν τη Eurovision. Ξένοι Youtubers και Tik Tokers καθημερινά σχολιάζουν στα social media και κάνουν viral το τραγούδι μας.

Το κομμάτι επέλεξαν και διάσημοι YouTubers όπως ο Ισπανός Lavadom, ο οποίος έδειξε να ξετρελαίνεται. «Είναι πραγματικό καλό», σχολίασε, ζητώντας μετάφραση του τραγουδιού, προσθέτοντας ότι του αρέσει αυτό που βλέπει.

Στη συνέχεια σηκώνεται από την καρέκλα του και χορεύει στους ρυθμούς της Μαρίνας Σάττι. «Αυτό το τραγούδι είναι νικητής», λέει μεταξύ άλλων.

Οι αντιδράσεις του Lavadom ακούγοντας το «Zari» της Μαρίνας Σάττι στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2024: H επική αντίδραση Ισπανού YouTuber όταν άκουσε το Zari της Σάττι έγινε Viral

Eurovision 2024: Μαρίνα Σάττι: Αγνώριστη σε σειρά πριν 12 χρόνια-Σε ρόλο ηθοποιού πριν τις επιτυχίες

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved