Eurovision 2007: Ο Σαρμπέλ, η μεγάλη πείνα του, το εύρημα της καρδιάς και η 7η θέση
Eurovision

Eurovision 2007: Ο Σαρμπέλ, η μεγάλη πείνα του, το εύρημα της καρδιάς και η 7η θέση

Ο 52ος διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision πραγματοποιήθηκε, το 2007 στο Ελσίνκι της Φινλανδίας, μετά τη νίκη των Lordi στο διαγωνισμό του 2006 με το τραγούδι "Hard Rock Hallelujah" στην Αθήνα .

Ήταν η πρώτη φορά που ο διαγωνισμός διεξήχθη στη Φινλανδία, 46 χρόνια αφότου η χώρα έκανε το ντεμπούτο της στη Eurovision. Συμμετείχαν σαράντα δύο χώρες στο διαγωνισμό - τρεις περισσότερες από το προηγούμενο ρεκόρ των τριάντα εννέα, που συμμετείχαν το 2005.

Image-ESC_2007_Greece_-_Sarbel-Yassou_Maria.jpg

Ο Σαρμπέλ το 2007 στη Eurovision

Την Ελλάδα εκπροσώπησε ο Σαρμπέλ με το τραγούδι Yassou Maria, των Άλεξ Παπακωνσταντίνου, Μάρκους Ενγκλέφ και Μάρκους Σεπερεμανές, γνωστό ως "Mack". Παπακωνσταντίνου .

Image-ESC_2007_Greece_-_Sarbel-Yassou_Maria_(cropped).jpg

Η Ελλάδα δεν ήταν υποχρεωμένη να τραγουδήσει στον ημιτελικό, καθώς η Άννα Βίσση, η συμμετοχή της Ελλάδας στο διαγωνισμό του 2006, έφτασε στην ένατη θέση. Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης, στην Ελλάδα δόθηκε ως σειρά εμφάνισης η 10η θέση. Ο Σαρμπέλ εμφανίστηκε μετά από 4 μπαλάντες και πριν από 1 τραγούδι ντίσκο.

maxresdefault.jpg

Στη σκηνή εμφανίστηκε μαζί με 4 χορεύτριες με κοντά φορέματα, στα οποία υπήρχαν προσαρτημένες κορδέλες στις φούστες τους και κατά τη διάρκεια του τελικού οι κορδέλες εμφανίζοντας και σχημάτιζαν καρδιά γύρω από τον Σαρμπελ.

«Πήγαμε καλά, ήρθα έβδομος ανάμεσα σε 43 χώρες, κουραστική εμπειρία, αλλά έβλεπα πόσο το διασκέδαζε ο κόσμος και έπαιρνα ενέργεια.Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι, επειδή το φαγητό εκεί δεν ήταν ωραίο, είχα να φάω 5 ημέρες. Ήμουνα κίτρινος. Τρέχαμε ασταμάτητα και δεν έτρωγα. Έτρωγα μόνο μία σοκολάτα ή ένα μπισκότο για να αντέξω. Την ημέρα της Eurovision ήμουν πολύ αδύναμος και λέω πώς θα βγω το βράδυ να τραγουδήσω. Πήγα στην παραγωγή και τους είπα "βρείτε μου ένα ελληνικό εστιατόριο". Έφαγα τα πάντα και έγινα άνθρωπος, είχε πει ο Σαρμπέλ, σε συνέντευξή του, για όσα έζησε την περίοδο που βρισκόταν στο Ελσίνκι για τη Eurovision..

Δείτε την εμφάνιση του Σαρμπέλ στη Eurovision

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved