Τελευταία εξέλιξη: Ανέβηκε στα προγνωστικά η Μαρίνα Σάττι - Ποια θέση δίνουν στην Ελλάδα & το Ζάρι;
Eurovision

Τελευταία εξέλιξη: Ανέβηκε στα προγνωστικά η Μαρίνα Σάττι - Ποια θέση δίνουν στην Ελλάδα & το Ζάρι;

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2024 που θα λάβει χώρα στο Μάλμε της Σουηδίας και τα προγνωστικά έχουν πάρει φωτιά. Ποια θέση δίνουν στη Μαρίνα Σάττι και το Ζάρι; 

Αξίζει να σημειώσουμε πως τα τελευταία επτά χρόνια οι δημοσκοπήσεις της Eurovision που προβλέπουν τον μεγάλο νικητή έπεσαν μέσα στο 100% ενώ και το 2023 είχε γίνει η προβλέψει 2 μήνες πριν από τον διαγωνισμό πως η Σουηδία θα κέρδιζε.

Eurovision 2024: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι - Το εντυπωσιακό χορευτικό

Τις τελευταίες μέρες οι προβλέψεις θέλουν σίγουρα τη Μαρίνα Σάττι στη μεγάλη 10αδα της Eurovision, η ακριβής θέση όμως ανεβοκατεβαίνει διαρκώς.

Η Ελληνική αποστολή και το Ζάρι που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στον μεγάλο διαγωνισμό της μουσικής βρίσκονται στην 7η θέση.

Η Ελβετία είναι η χώρα που σύμφωνα με το eurovisionworld.com είναι πιο πιθανό να κερδίσει τον διαγωνισμό. Ακολουθούν, η Κροατία, η Ιταλία και η Ουκρανία, στις 2η, 3η και 4η θέση αντίστοιχα.

Τα νέα είναι αρκετά δυσάρεστα για την Κύπρο και την Silia Kapsis, καθώς μένουν εκτός 20άδας για τα στοιχήματα, που τη θέλουν να «τερματίζει» πιθανότατα, 24η.

Δείτε εδώ τον πίνακα με τα προγνωστικά:

prognostika.jpg

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved