Eurovision 2024: Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή του Μάλμε - Το ρούχο που έφτιαξε ο Κουδουνάρης
Eurovision

Eurovision 2024: Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή του Μάλμε - Το ρούχο που έφτιαξε ο Κουδουνάρης

Eurovision 2024: Με το τραγούδι της Liar θα εκπροσωπήσει φέτος η Silia Kapsis την Κύπρο στον διαγωνισμό τραγουδιού. 

Η 17χρονη εκπρόσωπος της Κύπρου ήταν σήμερα (27/4) η πρώτη καλλιτέχνις που ανέβηκε στη σκηνή του Μάλμε στη Σουηδία όπου η αποστολή έφτασε χθες στην πόλη.

Eurovision 2024 - Κύπρος: Η Silia Kapsis έφυγε για Σουηδία - Στο πλευρό της η κούκλα μητέρα της

7612131

Η Silia Kapsis θα είναι και η εκπρόσωπος που θα «ανοίξει» τον α' ημιτελικό την Τρίτη 7 Μαΐου στη Eurovision και γι' αυτό έπρεπε να είναι και η πρώτη που θα έτρωγε την... κρυάδα σε σχέση με τους υπόλοιπους 36 συμμετέχοντες.

Η όμορφη τραγουδίστρια ανέβηκε με δυναμισμό στη σκηνή και από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο χόρευε ξέφρενα στους ρυθμούς του τραγουδιού της, όμως εκείνο που εντυπωσίασε ήταν το ρούχο που της έφτιαξε για την περίσταση ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Τέλος, λοιπόν, το χρυσό κοστούμι που φορούσε στο video clip η Silia Kapsis αφού εμφανίστηκε στην πρώτη τεχνική πρόβα με ένα ολόλευκο σύνολο κεντημένο με swarofski. Πρόκειται για ένα σύνολο από φαρδύ παντελόνι και ένα εντυπωσιακό cpop top.

Η Silia έβαλε το 100% των δυνατοτήτων της και όλα πήγαν πολύ καλά στην πρώτη αυτή πρόβα της. Αξίζει να σημειωθεί ότι η τραγουδίστρια εμφανίζεται επί σκηνής με άντρες χορευτές οι οποίοι είναι γυμνοί από τη μέση και πάνω και φορούν μαύρα φαρδιά παντελόνια.

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από την πρώτη πρόβα της Silia Kapsis στη σκηνή του Μάλμε:

https://www.instagram.com/p/C6QpWuGikj4/

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved