Καίτη Γαρμπή: Αυτός είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από το κοντινό της στην Eurovision το 1993!
Eurovision

Καίτη Γαρμπή: Αυτός είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από το κοντινό της στην Eurovision το 1993!

Η Καίτη Γαρμπή προχώρησε σε μία αποκάλυψη σχετικά με τη συμμετοχή της στην Eurovision το 1993 που κανείς δεν περίμενε!

Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε στο TikTok ποιος κρυβόταν πίσω από το κοντινό, το οποίο χάρισε στη χώρα μας το επικό ρεκόρ, το οποίο δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει κανείς!

Καίτη Γαρμπή-Νίκη Κάρτσωνα: Εντυπωσιακές χωρίς ίχνος μακιγιάζ και δίχως φίλτρα!

garmpi-(3).jpg

Συγκεκριμένα, ο φακός εστίασε χωρίς διακοπή αποκλειστικά στο πρόσωπο της για 43 ολόκληρα δευτερόλεπτα, κατά τη διάρκεια των οποίων κανένα άλλο πλάνο δεν εμφανίστηκε στην οθόνη.

Όπως αποκάλυψε η ίδια η Καίτη Γαρμπή δεν κρυβόταν άντρας πίσω από την κάμερα αλλά γυναίκα, κάτι ακόμα πιο τιμητικό για εκείνη.

garmpi.jpg

Να υπενθυμίσουμε πως το τραγούδι «Ελλάδα, Χώρα του Φωτός» ερμηνεύτηκε έκτο σε σειρά εμφάνισης εκείνη τη νύχτα και στο τέλος της ψηφοφορίας, έλαβε 64 βαθμούς, τερματίζοντας 9ο στην κατάταξη.

garmpi-(2).jpg

Το τραγούδι στην πραγματικότητα είναι μία αφιέρωση στην ίδια την ιστορία της Ελλάδας, με την Καίτη Γαρμπή να τραγουδά για τη μεγάλη πνευματική και πολιτιστική κληρονομιά της, παρά την κριτική που δέχτηκε η χώρα μας για την αδυναμία της να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί περισσότερο.

Η Καίτη Γαρμπή και η συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision το 1993 έχει καταφέρει να μείνει στην ιστορία του διαγωνισμού, όχι μόνο για την ερμηνεία της τραγουδίστριας, αλλά και για την ιδιαίτερη παρουσία της πάνω στην σκηνή.

garmpi.jpg

Για την εμφάνισή της Καίτης Γαρμπή στον 38ο Διαγωνισμό Τραγουδιού επιλέχθηκε ένα γαλάζιο φόρεμα διά χειρός Σήλιας Κριθαριώτη με αποκαλυπτικά ανοίγματα, το οποίο καθήλωσε το κοινό.

Πληροφορίες: Wikipedia

Διαβάστε επίσης:

Γαρμπή-Σχοινάς: Το τρυφερό φιλί & το μήνυμα για την επέτειό τους: «Πρώτη φορά στα 27 χρόνια που...»

Το «τερμάτισε» η τεχνητή νοημοσύνη - Δείτε την Γαρμπή να ποζάρει με τρίτο πόδι & πολυάριθμα δάχτυλα

Καίτη Γαρμπή - Αναστάσιος Ράμμος: Οι θρυλικές «Ευαισθησίες» επανακυκλοφόρησαν σε ντουέτο!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved