Eurovision 2024: Σε τι θέση θέλουν τα στοιχήματα τη Μαρίνα Σάττι, λίγες ώρες πριν τον β' ημιτελικό;
Marina Satti rehearsing ZARI for Greece at the First Rehearsal of the Second Semi-Final at Malmö Arena
Sarah Louise Bennett
Eurovision

Eurovision 2024: Σε τι θέση θέλουν τα στοιχήματα τη Μαρίνα Σάττι, λίγες ώρες πριν τον β' ημιτελικό;

Eurovision 2024: Λίγες ώρες απέμειναν για να δούμε τη Μαρίνα Σάττι να ερμηνεύει για πρώτη φορά σε όλη την Ευρώπη το «Zari» της, διεκδικώντας από τον β' ημιτελικό το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου (11/5).

Η Ελληνίδα εκπρόσωπος απόψε (9/5) καλείται να βάλει διπλά τα δυνατά της για την πρόκριση αφού από χθες ταλαιπωρείται από φαρυγγίτιδα και υψηλό πυρετό, όμως είναι αφοσιωμένη στον στόχο της που για απόψε τουλάχιστον είναι η πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Eurovision 2024: Backstage στο costume room του Malmö Arena - Πυρετός προετοιμασίας

First Rehearsal: 🇬🇷 Greece / Marina Satti - ZARI
Marina Satti rehearsing ZARI for Greece at the First Rehearsal of the Second Semi-Final at Malmö ArenaSarah Louise Bennett

Και αν κρίνουμε από τα στοιχήματα των τελευταίων ωρών, μάλλον τα πάει πολύ καλά αφού όλα τα προγνωστικά τη δίνουν μέσα στην πεντάδα, ανάμεσα στην τρίτη και την τέταρτη θέση.

Να θυμίσουμε ότι η Μαρίνα βγαίνει στη σκηνή τρίτη κατά σειρά εμφάνισης των χωρών μετά τη Μάλτα και την Αλβανία ενώ συνολικά θα εμφανιστούν 16 χώρες, εξαιρώντας τις τρεις από τις Big 5, τη Γαλλία, την Ισπανία και την Ιταλία.

Δείτε παρακάτω τη σειρά εμφάνισης των χωρών του β' ημιτελικού:

b-imitelikos.jpg

Όσο για τα στοιχήματα και τα προγνωστικά, η Ελλάδα κρατάει σταθερά θέση στην πεντάδα για τον β' ημιτελικό, με την Ελβετία και την Ολλανδία να είναι τα δύο μεγαλύτερα φαβορί της αποψινής βραδιάς αφού κατέχουν τις δύο πρώτες θέσεις αντίστοιχα. Δείτε παρακάτω:

1715269170067-122248922-b-imitelikos.jpg

Κάτι που σημαίνει ότι η Μαρίνα Σάττι έχει στο... τσεπάκι της την πρόκριση στον τελικό, μαζί με την Ελβετία, την Ολλανδία, το Ισραήλ, την Αρμενία, τη Νορβηγία, τη Γεωργία, το Βέλτιο, την Αυστρία και την Εσθονία.

Αμφίβολη θεωρείται η συνέχεια για το Σαν Μαρίνο, τη Δανία, την Αλβανία, την Τσεχία, τη Μάλτα και τη Λετονία.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved