Μαρίνα Σάττι: «Φοβόμουν ότι μπορεί να μην έχω φωνή... Δεν είχα έλεγχο... Δεν ξέρω πώς τραγούδησα»
Eurovision

Μαρίνα Σάττι: «Φοβόμουν ότι μπορεί να μην έχω φωνή... Δεν είχα έλεγχο... Δεν ξέρω πώς τραγούδησα»

Η Μαρίνα Σάττι, μετά το τέλος της εμφάνισής της χθες το βράδυ (9/5) επί σκηνής, έδειξε να απαλλάσσεται από το άγχος και την αγωνία για τη φωνή της αφού ταλαιπωρείται από φαρυγγίτιδα και υψηλό πυρετό. 

Επί σκηνής όμως, δεν άφησε τίποτα να φανεί και έβαλε τα δυνατά της για να βγει ένα άρτιο αποτέλεσμα. Μιλώντας λίγο αργότερα στους Έλληνες δημοσιογράφους, η Μαρίνα δεν έκρυψε όλες αυτές τις αγωνιώδεις στιγμές που έζησε και παραδέχτηκε ότι φοβήθηκε πολύ μήπως και δεν κατάφερνε να βγει τελικά η φωνή της.

Eurovision 2024: Σε ποια θέση δίνουν τη Μαρίνα Σάττι τα στοιχήματα μια μέρα μετά τον β ημιτελικό

«Το πρωί ήμασταν πολύ χαλαρά. Χωρίς καθόλου άγχος. Εντάξει εγώ ήμουν άρρωστη. Κάθε τρεις ώρες ειλικρινά, δεν καταλαβαίνεις τι έχω πάρει από φάρμακα» είπε αρχικά η Μαρίνα και συνέχισε:

«Είχα φουλ φόβο ότι μπορεί να μην έχω φωνή σήμερα. Ήρθα χαλαρά κι είπα ότι θα το πάμε τελείως χαλαρά και για πλάκα. Τελικά, βγήκαν κάποια πράγματα που μας άρεσαν και είπαμε θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε έτσι και το βράδυ.

Εκείνη την ώρα όταν ανέβηκα, κάπως… Δεν κατάλαβα τι έγινε, δεν είχα έλεγχο, ούτε που ξέρω πώς τραγούδησα. Ελπίζω να είμαι πιο ψύχραιμη στον τελικό. Εκείνη την ώρα καμία ψυχραιμία. Μπορεί να είναι και εκείνη την ώρα τόση πολλή η αδρεναλίνη που κάπως προχωράει το πράγμα χωρίς να το καταλαβαίνεις και πολύ».

Σε ό,τι αφορά τον κόσμο κάτω από τη σκηνή που την αποθέωσε κατά την εμφάνισή της, η Μαρίνα Σάττι είπε ότι δεν κατάλαβε και πολλά πράγματα τονίζοντας: «Κατάλαβα κάτι μόνο την ώρα που βγήκα».

1715282453410-740753604-satti-(5).jpg

Η Μαρίνα Σάττι επίσης τόνισε ότι με τον Steady cameraman έχουν γίνει πολέον «κολλητάρια» όπως είπε και αποκάλυψε ότι του έδωσε ένα γούρι και εκείνος τής φίλησε το χέρι.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε επίσης ότι το μεσημέρι χθες (9/5) έκανε κοτσιδάκια στα μαλλιά της γιατί ήθελε να χαρεί λίγο γιατί δεν ήταν σε καλά κέφια και τελικά το κράτησε στην εμφάνισή της.


«Πρέπει να ξεκουραστώ, να το βουλώσω λίγο, να φτιάξω τη φωνή μου. Πιστεύω ότι θα είμαι πιο ψύχραιμη. Να πούμε να έχουμε ωραία ενέργεια» κατέληξε η Μαρίνα Σάττι η οποία σήμερα και αύριο θα κάνει αφωνία ώστε να καταφέρει να ξεκουράσει τη φωνή της και να αποδώσει όσο πρέπει επί σκηνής.

Τόση λεπτομέρεια στις φωτογραφίες και τα video που βγάζουμε δεν έχουμε ξαναδεί. Το δικό μας 12άρι πάει… στο TCL 40 NXTPAPER!

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved