Η Ελένη Φουρέιρα ανέβασε φωτογραφίες της από το Μάλμε της Σουηδίας όπου βρέθηκε για τη Eurovision!
Eurovision

Η Ελένη Φουρέιρα ανέβασε φωτογραφίες της από το Μάλμε της Σουηδίας όπου βρέθηκε για τη Eurovision!

Στη σκηνή του Malmö Arena η Ελένη Φουρέιρα έβαλε φωτιά με το Fuego με το οποίο και «άνοιξε» τον Α' ημιτελικό, όμως εκτός σκηνής, βρήκε τον χρόνο να κάνει τις βόλτες της και να πάρει τις πόζες της για αναμνηστικές φωτογραφίες. 

Φωτογραφίες που βρήκε τον χρόνο σήμερα (14/5) να ανεβάσει στην προσωπική της σελίδα στο Ιnstagram όπου διαθέτει χιλιάδες ακολούθους οι οποίοι και απολαμβάνουν κάθε σημαντική καλλιτεχνική ή προσωπική στιγμή της.

https://www.instagram.com/reel/C6rZ1Lnie9P/

Όπως προσφάτως, όταν με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, ανέβασε υπέροχες και πολύ τρυφερές φωτογραφίες με τον μοναχογιό της καθώς έπαιζαν στην άμμο, δίπλα στη θάλασσα.

Σήμερα, όμως, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα με την περιήγησή της στο Μάλμε, μία πόλη που βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Σουηδίας και το προηγούμενο διάστημα ήταν το... κέντρο της Ευρώπης σε ό,τι έχει να κάνει με τη μουσική αφού φιλοξένησε τη Eurovision. Κατά την παραμονή της εκεί, η Ελένη Φουρέιρα είχε την ευκαιρία να δει από κοντά κάποια αξιοθέατα και να γνωρίσει τις ομορφιές της πόλης.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved