Η Μαρίνα Σάττι στο Top10 του UK Albums Chart!
Eurovision

Η Μαρίνα Σάττι στο Top10 του UK Albums Chart!

Η Μαρίνα Σάττι συνεχίζει να σαρώνει στα παγκόσμια charts, σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Το νέο της album P.O.P.” που κυκλοφορεί από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στο Νο8 των 10 δημοφιλέστερων νέων album παγκοσμίως, ανάμεσα σε ονόματα όπως η Billie Eilish, ο ZAYN και ο Childish Gambino, με την Μαρίνα να αποτελεί την πρώτη Ελληνίδα που καταφέρνει να «εισβάλλει» στο συγκεκριμένο chart.

Για πρώτη φορά όμως στην ιστορία της δισκογραφίας συναντάμε Έλληνα και στο Top10 του Top Albums Debut UK, και μάλιστα με 100% ελληνόφωνα τραγούδια.

image002.jpg

Σύμφωνα με το Spotify, το P.O.P.” της Μαρίνας Σάττι ήταν το 10ο δημοφιλέστερο σε streams νέο album στο Ηνωμένο Βασίλειο, για το τριήμερο 17-19 Μαΐου.

Δείτε την ανάρτηση του Spotify UK στο Instagram:

https://www.instagram.com/p/C7RwwERNNnz/

Στην Ελλάδα, η Μαρίνα Σάττι συνεχίζει να βρίσκεται στο Νο1 των YouTube Trends με τοLALALALA(2,5 εκατομμύρια προβολές σε 1 εβδομάδα), ενώ το ZARI ήταν το Νο1 τραγούδι σε streams στο Spotify για την εβδομάδα που πέρασε.

Λίγες μέρες πριν, η Μαρίνα Σάττι έγινε η πρώτη γυναίκα που βρέθηκε στο Νο1 του “Daily Top Artists Greecechart στο Spotify, αλλά και η πρώτη γυναίκα που βρέθηκε ταυτόχρονα τόσο στο Νο1, το Νο2 και το Νο3 του ημερήσιου Spotify Top200, όσο και των YouTube trends στην Ελλάδα.

Δείτε το official video του “LALALALA” στο YouTube:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved