Eurovision

Ούτε 100 ούτε 150! Δείτε πόσες χιλιάδες κόσμος βρίσκεται στη Βασιλεία για τη Eurovision 2025

Eurovision 2025 - Αποστολή στη Βασιλεία: Αυτές τις ημέρες στη Βασιλεία επικρατεί πανδαιμόνιο κι εμείς σας μεταδίδουμε τον παλμό καθημερινά.

Το gossip-tv.gr βρίσκεται στην όμορφη πόλη της Ελβετίας και σας μεταφέρουμε πλούσιο ρεπορτάζ και όλα όσα συμβαίνουν.

Η EBU ενημέρωσε τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους ότι: 200.000 άνθρωποι έχουν επισκεφθεί μέχρι στιγμής τη Βασιλεία για τον διαγωνισμό.

Eurovision - Klavdia: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη νίκη - Το... καρδιακό & το τηλεφώνημα της Παπαρίζου

Επίσης, 30.000 άτομα βρέθηκαν στο Eurovision Village για να παρακολουθήσουν τον 2ο Ημιτελικό, το βράδυ της Πέμπτης 16/5, στον οποίο συμμετείχε και η δικιά μας Klavdia με την Αστερομάτα.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι 20.000 άτομα επισκέφθηκαν την Eurovision Square την Πέμπτη, όπως σας ενημερώσαμε χθες μέσα από το gossip-tv.gr μέσα από φωτογραφίες και βίντεο. (Δείτε ΕΔΩ)

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2025: Αποθεώθηκε η Klavdia στο twitter! «Τους έβαλε τα γυαλιά κυριολεκτικά»

Eurovision 2025 – Τι έκανε η ελληνική αποστολή μετά την εμφάνιση της Klavdia στη σκηνή;

Eurovision 2025 - Αποστολή στη Βασιλεία: Ο «μαγικός» τρόπος με τον οποίο η Klavdia άλλαξε φόρεμα!

© 2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved