
Eurovision 2025 - Η Ναταλία Γερμανού αποθέωσε την Klavdia: «Μας έβγαλε ασπροπρόσωπους»
Με συγκίνηση και περηφάνια μίλησε η Ναταλία Γερμανού για την Klavdia και την εξαιρετική της παρουσία στη φετινή Eurovision στην έναρξη της εκπομπής της Καλύτερα δε γίνεται:
Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός η οποία το 2005 ήταν μία από τους δημιουργούς του τραγουδιού My number One που τραγούδησε η Έλενα Παπαρίζου και κατέκτησε την πρώτη θέση το 2005, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για την καταπληκτική πορεία της ελληνικής αποστολής και ειδικά για την ερμηνεία της νεαρής τραγουδίστριας, η οποία κατάφερε να συγκινήσει κοινό και κριτικούς, κατακτώντας μια θέση στη δεκάδα —κάτι που η Ελλάδα είχε να πετύχει 13 ολόκληρα χρόνια.
Δήμος Αναστασιάδης: Η αντίδρασή του στην εμφάνιση της Θεωνά με φουσκωμένη κοιλίτσα στη Eurovision!

«Ένα χειροκρότημα στο κορίτσι μας. 13 χρόνια είχαμε να μπούμε στη δεκάδα. Μας έβγαλε ασπροπρόσωπους. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, κουβάλησε στους ώμους της όλο τον πόνο της προσφυγιάς», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της, αναγνωρίζοντας όχι μόνο τη φωνητική δεινότητα της Klavdia, αλλά και τη συναισθηματική της ωριμότητα.
Το τραγούδι με έντονα κοινωνικά μηνύματα και αναφορές στον ξεριζωμό και την ανθρώπινη απώλεια κατάφερε να ξεχωρίσει μέσα σε έναν διαγωνισμό που συχνά κυριαρχείται από πιο ανάλαφρα ακούσματα. Η Klavdia, με λιτότητα και δύναμη, ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision και κατέκτησε τις καρδιές Ευρωπαίων και Ελλήνων.
Η Ναταλία Γερμανού, πάντα υποστηρικτική προς τους νέους καλλιτέχνες, δεν παρέλειψε να επισημάνει πόσο σημαντικό είναι να δίνεται βήμα σε τέτοιες φωνέςΤο μήνυμά της ήταν σαφές. Όπως είπε, η Klavdia δεν χάρισε μόνο μια καλή θέση στη χώρα, αλλά κυρίως μια στιγμή αλήθειας, τέχνης και συγκίνησης που θα μείνει αξέχαστη.